dOctOr Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 de acum topicul asta este unul in care ne putem certa fiecare..... ...hai care vrea sa-l injur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 ai vazut bai reverse ca se poate si fara shtouri!....deci nu esti un baiat asa de rau! mi se pare mie...sau cauti anturaj?oricum ar fi,esti off topic de acum topicul asta este unul in care ne putem certa fiecare..... ...hai care vrea sa-l injur? si iar va footeti intr-un topic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 anturaj cu tine? .....nu am zis decat ca raspunzi cam de sus.....iei foc cam repede....si ca sa fiu on-topic cred ca ti-ar trebui un limitator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 anturaj cu tine? .....nu am zis decat ca raspunzi cam de sus.....iei foc cam repede....si ca sa fiu on-topic cred ca ti-ar trebui un limitator! si totusi nu cred ca intereseaza pe nimeni parerea ta in domeniul "limitarilor" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 REVERSE de fapt e fata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate