seby_mf Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Hai bai copiii kamikaze la o mare,din ce am auzit au fost planuri sa ne vedem la Constanta de 1 Mai dar au picat,deci pana la urma mai vine careva sau nu?Orice ar fi eu merg(numa sa nu ploua tare),deh am de mers doar 120km,mai e careva care o sa fie prin zona litoralului de 1Mai cu 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Hai bai copiii kamikaze la o mare,din ce am auzit au fost planuri sa ne vedem la Constanta de 1 Mai dar au picat,deci pana la urma mai vine careva sau nu?Orice ar fi eu merg(numa sa nu ploua tare),deh am de mers doar 120km,mai e careva care o sa fie prin zona litoralului de 1Mai cu 125? eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 nu veniti la cursa de la Salonul moto? detalii aici: /index.php?...mp;#entry718396 nu uitati, inscrierea costa doar 10 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate