imi-indianul Postat August 4, 2004 Share Postat August 4, 2004 Cine poate sa-mi ofere documentatie de jawa 350 californiana sau cel putin unde pot gasi pe net! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imi-indianul Postat August 4, 2004 Autor Share Postat August 4, 2004 anul de fabricatie 91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 da-mi un mail pe adresa metal21@gmail.com si iti trimit eu inapoi manualu de la jawa de 350cc toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Pot sa-ti trimit si eu ceva despre californiana,dar imi trebuie o adresa de mail ca si prietenului de mai sus. Poti sa mai vezi cate ceva pe www.jawa.nlphotos.yahoo_1_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate