anduvma Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Vreau sa stiu daca e cineva care imi poate spune sigurrrrrrrrrrrrrrrrrr daca lantul de distributie de la honda cb 400 n il pot gasi pe alta motocicleta fie ea tot honda sau nu . Cei de la reprezentanta nu imi pot spune fiindca nu au cotele asa ca sper sa dau peste cineva care a desfacut si s-a lovit de aceeasi problema Honda mea e din 1979 si nu gasesc dar daca este cineva cere aduce piese din afara stie unde sa caute lant de distributie pt honda cb400n din 1979 sa nu ma uite !!!!!!!!!!!!!!! - am sa trec si seria de sasiu CB400N3002432 numarul meu de tel : 0748 / 214521 mersi mult anduvma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Pot sa-ti trimit daca te intereseaza "MANUALUL DE PIESE",pt cb 400n,doar ca este in portugheza,acolo ai codul fiecarei piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anduvma Postat Mai 1, 2007 Autor Share Postat Mai 1, 2007 Pot sa-ti trimit daca te intereseaza "MANUALUL DE PIESE",pt cb 400n,doar ca este in portugheza,acolo ai codul fiecarei piese. Chiar te rog sa imi trimiti " manualul de piese " am putina documentatie mersi mult adresa mea de mail este : anduvma@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate