Sari la conținut

Ai Scapat La Mustata

cusack
 Share

Postări Recomandate

30.01 - Galati

Dedicat motociclistului cu casca albastra cu negru, geaca albastra.

Ai avut un noroc ceva de speriat.

Povestea pe scurt asa cum am primit si eu pe mail.

"

Apropo de calcat, ieri cand soseam de la Tulcea era sa ma tamponeze un motociclist. Eu urcam de la bac si faceam dreapta pe faleza. In stanga mea cateva masini asteptau sa faca stanga. Din dreapta mea liber si ma arunc pe panta cand din deal beleregul a zis ca la bac se intra taind curba pe contrasens, adica in botul meu. Eu am oprit instant (inclusiv motorul), el a pus piciorul jos, mana pe masina mea (asta l-a salvat de la cadere) si a scapat intreg. Era cu geaca si casca si statura ca a ta si m-am cam crispat. Nici nu aveam voce sa-l gratulez cu complimentele de rigoare.

"

Daca nu avea reflexul si obiceiul de a se uita dupa motociclisti, te tavalea un pic? Si dupa aia nu sareai cu gura? "Conservari idioti, nu se uita ca eu tai curbele cum are muschiul meu chef." Sau daca era un "gipan" cu un baietas de 18 ani care decidea brusc sa isi impresioneze gagica cum ia masina lui curba? Mai puneam un RIP pe forum?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri