catastyle Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Salut ,catre toti scuteristi care au marca Cagiva City sa se afirme aici..poze , fun , discutii. Sper sa nu fiu singurul rebel pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Esti...astia cu spirit de initiativa nu mai deschide'ti topicuri noi pt simplul fapt ca vreti sa discutati despre 1 model de scuter, mai ales ca in cazul de fata eu unu nici nu am auzit de modelul asta! Nu vreau sa fiu rautacios da' facem un amalgam din rubrica asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Esti...astia cu spirit de initiativa nu mai deschide'ti topicuri noi pt simplul fapt ca vreti sa discutati despre 1 model de scuter, mai ales ca in cazul de fata eu unu nici nu am auzit de modelul asta! Nu vreau sa fiu rautacios da' facem un amalgam din rubrica asta. in general ar putea fi topic "scootere cagiva" nu doar un model de scooter,ci unul general chiar daca,cagiva nu a facut prea multe scootere... cum sunt topicuri APRILIA sau PEUGEOT , merge si asta... ba cretzule ai mancat si tu saorma si acuma te dai mare?pai ce mama dracu facem aicea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 1, 2007 Autor Share Postat Mai 1, 2007 Esti...astia cu spirit de initiativa nu mai deschide'ti topicuri noi pt simplul fapt ca vreti sa discutati despre 1 model de scuter, mai ales ca in cazul de fata eu unu nici nu am auzit de modelul asta! Nu vreau sa fiu rautacios da' facem un amalgam din rubrica asta. Nu ti se pare normal sa ma intereseze si pe mine parerile altora..care au un model Cagiva. Am cautat si nu prea am gasit cine stie ce . Cred ca nu am deranjat pe nimeni cu topic-ul asta. Oricum..bafta si asfalt uscat tie si toti cei pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 Chiar sunt singurul care are scuter Cagiva pe forum ???? hai baieti..scoatetile de la naftalina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 sunt f curios daca mai are cineva scuter cagiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 Nu stiu cat de curios ejti tu...dar eu mor de nerabdare sa vad daca mai este vreun posesor pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Din cate vad eu exista doar 2 modele de scooter Cagiva ...City 50 si Stella 115 http://www.bikepics.com/cagiva/stella115/01/pics.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 chiar stau si ma intreb acuma..cand o pica ceva pe la ea(si sper sa nu ma auda D-zeu) , pe unde oare o sa gesesc..motorul se repara usor , dar daca o sa`mi trebuiasca vreo piese ceva... ma singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 off topic:Am vazut o cagiva city aici in Bacau.Merge misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 wow..ma bucur sa aud. si NEXT !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 sunt f curios daca mai are cineva scuter cagiva me2 desi cred ca nu mai este pe forum altul inafara de acesta! Asfalt uscat si salut cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 me2 desi cred ca nu mai este pe forum altul inafara de acesta! Asfalt uscat si salut cu farul Deci sunt chiar unicat ! Sper sa ma contraziceti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate