laurblo Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 Asta e a mea!! A trebuit sa astept o luna si jumatate dupa ce am luat-o s-o calaresc A stat la carenat si vopsit + ca a trebuit sa-mi iau si carnetu' Dar acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 Felicitari. Sa o aduci miercuri ... unde ne vom intruni. Asteptarea a meritat. Drum uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurblo Postat August 6, 2004 Autor Share Postat August 6, 2004 tot la arc 19:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 tot la arc 19:00 ? Inca nu se stie. Daca nu ne hotaram cred ca ramanem la Mioritza. Vezi Discutii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate