me_stz Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 repara-l ...era superb scuteru...ce n'as da sa am si eu unul d'ala :-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 pana la urma.. ce faci? il repari? il vinzi? il tii? ti-au dat vreo amenda? si apropo.. cati ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 am d gand sa il repar dak gasesc carenele la ''unitedmotors'' , ink nu mi-a dat nimeni nici o amenda , nici un ban , nici nimik .. cred k raman tot ai mei sa mi-l faca .. ! am 15 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Si pun pariu ca daca nu te uitai in spate sa vb cu pretena..il vedeai pe "conservar" si aveai timp de o manevra. deci mare atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Purtati fratilor macar minimul de echipament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 el avea cat de cat..dar prob. a fost clipa de neatentie cand sa intors la pretena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 Si pun pariu ca daca nu te uitai in spate sa vb cu pretena..il vedeai pe "conservar" si aveai timp de o manevra. deci mare atentie da , dak nu intorceam capu , aveam timp destul sa ma opresc , dar eu daca am vazut liber in fatza , cat era drumu.. am intorsc capu , si dup .. eram deja p jos.., ramane de vazut dak gasesc toate piesele .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 piesele le gasesti ca ii scuter nou, nu ii d'ala de epoca ... problema ii in cat timp, si la ce pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 cauta carenele pe la dealerii din Bucuresti...gasesti o gramada.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 (editat) eu sunt din sibiu , ink nu pot sa ajung prin bucuresti k sunt cu piciorul in ghips . .! Eu mi-am facut comanda ptr role de variator , sa vad dak merge bine .. ! acum merge urat de tot .. ca roaba , nici nu pleaca , si se si ineaca asa ... zici k luneca ceva . Motoru se tureaza dar nu face cuplu imediat .. doar dak accelerez treptat. Avea problema asta dimineatza .. Dar acum , s-a plimbat un prieten cu el vreo ora .. si cand o venit tot asa era .. Dak nu isi revine , nu are rost sa mai bag bani in el ...in carene si restu.. Are 28.000 d km .. dar nu scoate fum delok .. si putere ... ( avea .. ) Editat Mai 7, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 aha.. si in cat timp iti aduce rolele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 astazi trebuie sa ajunga .. Nici nu stiu unde trebuie montate .. sau cum arata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 Mi-am schimbat rolele de la variator .. 6.5 g .. ! nu imi place deloc cum merge . Adica , el merge bine , dar nu imi place mie . Urca demaraj pana pe la 45km/h , si dupa constant ..dar greu de tot ..! prinde viteza 80km/h cred.. nu mai imi merge kilometraju , e rupt cablu. cred k imi trebe role mai usoare ..! Prietena a iesit din spital, e destul d bine. Doctori i-au pus piciorul in ghips , chiar dak ea mergea .. ( i-au facut radiografie etc. ) Urmeaza sa cumpar toate carenele .. , si sa imi scoata ghipsu asta ( k m-am scarbit d el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 scuze ca intervin, da si mie mi-a dat cu masina peste scuter..si mi s-a fisurat aripa fatza....si era impecabil., oare de unde sa cumpar alta? scuze ca intervin, da si mie mi-a dat cu masina peste scuter..si mi s-a fisurat aripa fatza....si era impecabil., oare de unde sa cumpar alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 scuze ca intervin, da si mie mi-a dat cu masina peste scuter..si mi s-a fisurat aripa fatza....si era impecabil., oare de unde sa cumpar alta? scuze ca intervin, da si mie mi-a dat cu masina peste scuter..si mi s-a fisurat aripa fatza....si era impecabil., oare de unde sa cumpar alta? cauta pe la dealeri ca gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 mi-am scos ghipsu nu pot sa merg prea bine , dar pot sa ma las p curba =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 ai grija sa nu te lasi prea mult si sa`l "belesti" iar Bafta si asfalt uscat in curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_ALFA Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 sica daca vrei sa iesi cu bani putin din carene cautati pe careva cu un sr model ca a tau si fa cumva cu el sa iti dea ce carene ai tu lipsa sau is sparte si le duci undeva unde se fac carene- patri din caroserii de la masina si nu numai din fibra din sticla (trebuie sa aiba tatal tau ceva cunostinta) un amic de al meu asa a faqt si`a facut 80% din scuter tot sr ca al tau cu doar 100 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 sica daca vrei sa iesi cu bani putin din carene cautati pe careva cu un sr model ca a tau si fa cumva cu el sa iti dea ce carene ai tu lipsa sau is sparte si le duci undeva unde se fac carene- patri din caroserii de la masina si nu numai din fibra din sticla (trebuie sa aiba tatal tau ceva cunostinta) un amic de al meu asa a faqt si`a facut 80% din scuter tot sr ca al tau cu doar 100 E Mai rar gasesti oameni sa`ti dea tie carenele jos dupa scuter ca sa faca replica dupa ele huh Dar nu este imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate