DonHacker Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) ... Editat Mai 2, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 pune`i tata crossuri > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 27, 2007 Autor Share Postat Mai 27, 2007 (editat) Tot o plimbare prin zona aia ... dar acuma cu noua mea vacutza Din pacate am uitat sa duc aparatul de fotografiat cu mine si numai cu telefonul am facut poze (cat am mai avut baterie ) Editat Mai 27, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 hopaaa....dr lui achilee...bai ai grija ca motorul ala stie sa faca multe...bafta la endureala mane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 27, 2007 Autor Share Postat Mai 27, 2007 O sa am. E un motor f bun. Recomand tuturor care vor sa se apuce de enduro. Daca as mai gasi un DR250S as fi cel mai fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Salut. Mi-a placut echipamentul tau..... Ar fii fain sa vezi in oras in centru un biker imbracat in cioban. Cred ar cadea zeci de perechi de chiloti de dama... Cat despre DR...sa-l stapanesti sanatos. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 Salut. Mi-a placut echipamentul tau..... Ar fii fain sa vezi in oras in centru un biker imbracat in cioban. Bafta. Cu Âşubă pe el si cu cizme de cauciuc in picioare . Bafta si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate