DonHacker Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) Hello 2 everybody In weekend-ul care tocmai a trecut , am facut primul meu traseu mai serios de 'cross' , din pacate nu am avut cu cine ( pentru ca nu sunt f multi adepti ai acestei ramuri a motociclismului in judetul Bihor,si cei care sunt au motoare mari ... dar am sa-i ajung din urma luna viitoare sper ) . Deci 3 zile ... 2 nopti de dormit in cort ... Traseu : Nojorid-Chisirid-Sauaieu-Apateu-Hidisel de Jos-Miersig-Husasau de Tinca-Tinca Eu zic ca e bine avand in vedere ca 'tovarasul meu de drum' a fost un biet motor de 50 cm3 (Derbi SendaR) si l-am chinuit putin(putin mai mult). O 'mica problema' cu un alcoolic (cuvant urat) care a vrut sa ma doboare cu ARO-ul deoarece am trecut 'prin ograda lui' , defapt era un drum forestier,nu era 'drumul lui' dupa cum se laudase.Treaba s-a rezolvat dupa ce a venit politististul de la el din comuna + topograful , iar mai spre seara ... (daca intelegeti , futui gura ma-sii de alcoolic nenorocit). Astept 'upgrade-ul' la motor si mai multi tovarasi de drum. Pana atunci ... va arat niste poze ... Toate pozele le puteti gasi aici -> http://good-times.webshots.com/album/558896150zMtoye Editat Mai 2, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Hello 2 everybody In weekend-ul care tocmai a trecut , am facut primul meu traseu mai serios de 'cross' , din pacate nu am avut cu cine ( pentru ca nu sunt f multi adepti ai acestei ramuri a motociclismului in judetul Bihor,si cei care sunt au motoare mari ... dar am sa-i ajung din urma luna viitoare sper ) . Deci 3 zile ... 2 nopti de dormit in cort ... Traseu : Nojorid-Chisirid-Sauaieu-Apateu-Hidisel de Jos-Miersig-Husasau de Tinca-Tinca Eu zic ca e bine avand in vedere ca 'tovarasul meu de drum' a fost un biet motor de 50 cm3 (Derbi SendaR) si l-am chinuit putin(putin mai mult). O 'mica problema' cu un alcoolic (cuvant urat) care a vrut sa ma doboare cu ARO-ul deoarece am trecut 'prin ograda lui' , defapt era un drum forestier,nu era 'drumul lui' dupa cum se laudase.Treaba s-a rezolvat dupa ce a venit politististul de la el din comuna + topograful , iar mai spre seara ... (daca intelegeti , futui gura ma-sii de alcoolic nenorocit). Astept 'upgrade-ul' la motor si mai multi tovarasi de drum. Pana atunci ... va arat niste poze ... Toate pozele le puteti gasi aici -> http://good-times.webshots.com/album/558896150zMtoye keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 (editat) Merci mult aleck. Va rog sa ma scuzati pentru creare celor 3 topicuri,dar internetul imi face probleme.Tocmai am trimis mesaj privat moderatorului "Soso" pentru a sterge 2 dintre ele. Imi cer scuze inca o data . Editat Mai 2, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 No problemo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate