me_stz Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Am mai pus intrebarea asta, dar am primit numa raspunsuri gen "cred ca...." anul trecut am incercat sa dau de carnet, dar dupa ce am dat de 2 ori examenul (si l-am picat) am cazut si de pe o mobra si ai mei nu m-au mai lasat sa il dau...intrebarea mea e: trebuie sa mai fac un curs de legislatie? cum arata dovada aia ? pe fisa de scolarizare la aliniatul dovada imi scrie :legislatie rutiera 18+5 + semnatura si stampila...nu cred k am probleme, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 daca ai facut scoala de soferi, fara sa dai examenul, este valabil 1 an. in decursul anului acela poti da examen, daca depsaseste 1 an faci iar scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 (editat) dar nu ma mai intereseaza sa dau examenul, itrebam decat daca pot merge fara probleme cu scuteru si nu numai un an... Editat Mai 3, 2007 de me_stz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate