DXU Postat August 7, 2004 Share Postat August 7, 2004 o yamaha s-a izbit violent de un jeep care nu i-a acordat prioritate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat August 7, 2004 Share Postat August 7, 2004 cind????ce Yamaha era ????ce jeep???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat August 7, 2004 Share Postat August 7, 2004 o yamaha s-a izbit violent de un jeep care nu i-a acordat prioritate ! Pe un deal cu viorele este multe ghiocei si-a venit mandrele mele sa le culege ei pe toate.... FII MAI EXPLICIT DXU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DXU Postat August 7, 2004 Autor Share Postat August 7, 2004 ma ce sa va zic mai multe am vazut si eu la stiri la PRO TV la ora 7... era o yamaha mai veche...si o masina de teren.. restul la televizor.. motociclistul este in stare grava.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat August 8, 2004 Share Postat August 8, 2004 azi am vorbit cu prietenii si se pare ca era un incepator cu un FZR (de 1000 parca )cu echipament adecvat (pantaloni scurti si slapi ) care a intrat intr-un jeep........din pacate prostia lui si a jeep-ului se pare ca va fii platit foarte scump (se pare ca-i amputeaza picioarele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate