Metal Postat August 7, 2004 Share Postat August 7, 2004 Aveti vreunu idee ce grosime trebuie sa aiba discurile de ambreaj de la jawa twin 350 ? ca eu am refacut ambreajul si sunt cam..... groase discurile... si deci daca stiti cumva grosimea care scrie la carte va rog ajutati-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 Daca merge asa cum sunt ele mai groase, nu patineaza,intra si se schimba usor vitezele, dai batai si nu umbla la ea. Si eu am schimbat discurile la Minsk si astea sund mai subtiri, 6 discuri de care aveam ininte, si erau si uzate fac cat 7 de astea de care am pus acum, dar ambreiajul imi functioneaza normal asa ca nu mai umblu. P.S. Daca discurile de la Jawa sunt prea groase, eventual poti sa renunti la unu din ele, sa lasi cu unu mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Septembrie 10, 2004 Autor Share Postat Septembrie 10, 2004 vre-o idee cat trebuie sa consume o jawa 350 twin? a mea consuma 5% cand ma dau urat de tot la ea pe teren accidentat, e normal, sau e mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 E normal sa consume 5% !!! I-a ghici cat consuma "Sergei"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Februarie 21, 2005 Autor Share Postat Februarie 21, 2005 Oho salutare tinere Andrei Acum m-ai facut curios,cat consuma Serghei? Am facut calculu atunci cand am fost impreuna la Bals si mi-a iesit 5% consum si totusi am uitat sa calculez cat aer mi-a consumat... hmmmm Traiasca motoarele... si calaretiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Februarie 21, 2005 Autor Share Postat Februarie 21, 2005 Calaretii lor , era ideea dar nu prea merge SPACE aici la tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 Ha ha ha!!! Cat consuma Sergei? Consuma cat ii dai sa "bea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 Cand am fost la Bals...ce vreme...caldura...mult soare...eee...nu ca acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate