tibipop Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Salut, am si eu un Hoinar pe care vreau sa-l pun la punct... Din intamplare am dat acum de vreo 3 saptamani de cartea technica scanata ca poze a Mobrei (sau Hoinarului, nu mai stiu exact) aici pe site. Problema este ca de atunci, nu mai gasesc posturile respective. De 2 zile dau search, am trecut in revista zeci de topice dar alea cu cartea tehnica tot nu le-am gasit. Daca careva user sau moderator m-ar putea ajuta cu un link, as fi vesnic recunoscator. Dau si o bere, daca ne intalnim la careva intalnire moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 (editat) UIte am cautat eu pt tine. mi-o luat luat numai 5 minute linku . Gata,dai o bere cand ne intalnim. Spor la surubareala! Numai bine Editat Mai 6, 2007 de crazymobra50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibipop Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 (editat) Crazymobra50, iti multumesc foarte-foarte-foarte MULT!!!!!!! Ai o bere de la mine!!! Nu stiu, atatea pagini am vazut zilele astea, cu sute de rezultate, si de fapt se pare ca nu le-am nimerit . Oricum, iti multumesc inca o data Pentru moderatori: topicul se poate inchide daca vreti. Editat Mai 6, 2007 de tibipop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate