elf_away Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Astazi in jurul orei 16:00, Un baiat de la BGS a intrat intro Dacie cu motorul .. Motorul nu stiu ce natie era .. era chopper si un pic mai vechiut .. Baiatul s a lotiv la picior deoarece a fost prins intre masina si motor .. in rest e ok .. ------------------------------ Cele doua masini portocalii i au facut semn Daciei sa treaca .. BGS a venit pe prima banda .. --> Buff .. L am intrebat pe conservist ce s a intamplat si mi a spus ca nu l a vazut .. si l am intrebat : Daca nu l ati vazut atunci de ce mai aveti carnet de conducere ? pt ca nu vedeti bine .. mi a raspuns : " Haide dom'ne ma iei pe mine cu dastea " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Un inconstient ala cu conserva. Sanatate la motorist, dar mai multa atentie, ca nu te joci cu idiotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Exact de asa accident a avut parte un politzist motorist care m-a oprit mai demult si mi-a spus ca asta este motivul pt care a ramas tot pe passat. situatzia era fff similara! @elf: Marfa desenul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat August 14, 2004 Autor Share Postat August 14, 2004 @elf: Marfa desenul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate