bibanu Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Pe unde iesiti maine cu motoarele? As merge si eu la o tura mai aproape de Targoviste, la Buzau, Campina, cam asa ceva.Daca aveti ceva planuri si ma puteti include si pe mine in ele dati un semn, prin PM sau telefon, la nr. 0723278877-Bibanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Mai 12, 2007 Autor Share Postat Mai 12, 2007 Pana la urma am iesit singur, am bagat urcari dure, paduri, coborari in frunze pana la seaua motocicletei, radacini, pietre, traversare de rau, plaja cu nisip, forestier, poteci, sarituri, fagasuri, crengi prin roti. Ritmul a fost super alert. A fost o ocazie foarte buna pentru mine pentru a-mi imbunatati tehnica, mai ales pe coborari printre fagasuri si urcarile foarte abrupte cu ridicare in scarite. Traseul urmat a fost : Razvad, Gura Ocnitei, Gorgota, Glodeni, Pucioasa, Valea Mare, Ocnita, Glodeni, Viforata, Aninoasa si acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 super tare! bv tie ca poti sa te dai singur...ca aici vad ca s-au angramadit care mai de care sa-ti raspunda :- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Cu Transalpu' nu ma pot tine prin paduri dupa un KTM ca as fi mers si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate