motozait Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 salut am si eu o dilema: am un motor cam vechi cei adevarat:fzr 1000 din 90.probleme cu el nam avut am mers si tare chiar cu 280km/h dar sunt nemultumit din alte puncte de vedere cum ar fii : -consum ridicat(13%),ceva frane ineficiente,design,stabilitate pe viraje etc. ideea ar fii ca am ceva bani,nu multi,cu care as vrea sa-mi iau alt motor in rate chiar,iar cand am adus vorba multi prieteni mi-au spus ca mai bine ar fii sa bag ceva in motor si in felul asta am si un motor mai bun si ceva bani de plimbari.Acum astept sfaturile voastre si sa ma hotarasc. are cineva idee daca un etrier de cb 1300 vine pe fzr ca discurile sunt aceleasi,mie mi se par la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 salut am si eu o dilema: am un motor cam vechi cei adevarat:fzr 1000 din 90.probleme cu el nam avut am mers si tare chiar cu 280km/h dar sunt nemultumit din alte puncte de vedere cum ar fii : -consum ridicat(13%),ceva frane ineficiente,design,stabilitate pe viraje etc. ideea ar fii ca am ceva bani,nu multi,cu care as vrea sa-mi iau alt motor in rate chiar,iar cand am adus vorba multi prieteni mi-au spus ca mai bine ar fii sa bag ceva in motor si in felul asta am si un motor mai bun si ceva bani de plimbari.Acum astept sfaturile voastre si sa ma hotarasc. are cineva idee daca un etrier de cb 1300 vine pe fzr ca discurile sunt aceleasi,mie mi se par la fel. Corect sfat ai primit!Fa motoru si stii ce calaresti........... :,consumul poate sa fie si de la gradul de uzura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate