wis Postat August 16, 2004 Share Postat August 16, 2004 Sincer ma ingrozesc la gindul de a fii adevarat..in ultimile zile am auzit de 2 accidente.1: Un baiat .. Marian care a alergat la curse pentru (yamaha) sta in dr. taberei..... pe undeva pe la urziceni cu o yamaha..era ploaie nu stie cum a aterizat prin vie.. el crede ca a fost lovit de fulger(relatare de la mama lui) e acum la spital cu bazinul in pioneze.. mai multe nu stiu... 2.. la focsani .. un camion a intrat frontal intr- o motocicleta..pe moto erau 2 persoane... din cite am auzit... 1 este decedata.. si una la spital in bucuresti in stare grava.. As vrea din tot sufletul ca aceste informatii sa fie doar niste zvonurii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 16, 2004 Share Postat August 16, 2004 Primul accident este confirmat. Am scris si eu despre el aici: /index.php?showtopic=9704 Habar nu am de ce-l de-al doilea accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate