fhchth Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 un kapitan carre va fii rod-anit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 o pedala de frina facuta la comanda ...unicat binenteles .....matritza + produsul finit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 nishte poze cu simsonul meu care e modificat deja pt a doua oara ... am mai pus poza dar la alt topic ...shi cam tirziu ...o pun din nou pt cei care nu au vazut-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 fatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 fatza din nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Opelul are potenţial, dacă e şi înmatriculat poate să iasă ceva frumos de tot. De chopper nu mai zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 un cadru in proces de constructie ...pt un norton 600 ..a unui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 e facut dintr-un cadru de awo ....in spoate o dnepr care urmeaza sa fie faciuta stilul anilor 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 shi un viitor boober dintr-un sokol 600 modificat atit cadrul cit shi motorul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Domnle, esti beton! (daca tu le faci pe toate astea) Eu nu ma pricep prea mult, si nu inteleg cateva chestii la moto: 1. ghidonul e apropare in pozitie verticala - nu va fi incomoda? va trebui sa invarti de ea ca pe un volan. 2. unde vine rezervorul (fata de ghidon) ? 3. suspensia spate unde e? ai uitat de ea sau asa e modelul? 4. cardanul nu freaca roata spate? (in poza din fata asa pare) 5. nu ar arata mai bine cu discuri de frana pe fata? 6. nu va avea probleme cu garda la sol? va aduna toate hartiile de pe strada. oricum, iti admir curajul si indemanarea in manuirea flex-ului si a aparatului de sudura. ps - crezi c-o vei putea inmatricula? - masina are ceva acte? n-o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 "3. suspensia spate unde e? ai uitat de ea sau asa e modelul?" Nu ai auzit de cadru rigid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 19, 2004 Autor Share Postat August 19, 2004 Domnle, esti beton! (daca tu le faci pe toate astea) Eu nu ma pricep prea mult, si nu inteleg cateva chestii la moto: 1. ghidonul e apropare in pozitie verticala - nu va fi incomoda? va trebui sa invarti de ea ca pe un volan. 2. unde vine rezervorul (fata de ghidon) ? 3. suspensia spate unde e? ai uitat de ea sau asa e modelul? 4. cardanul nu freaca roata spate? (in poza din fata asa pare) 5. nu ar arata mai bine cu discuri de frana pe fata? 6. nu va avea probleme cu garda la sol? va aduna toate hartiile de pe strada. oricum, iti admir curajul si indemanarea in manuirea flex-ului si a aparatului de sudura. ps - crezi c-o vei putea inmatricula? - masina are ceva acte? n-o vinzi? hello aceasta motocicleta este una cu care se va circula mai putzin ....prin orash ...din cauza ca furca va fii foarte inclinata curbele se vor loa foarte largi ....suspensia este rigida ...eu folosesc treaba asta pt ca imi place shi pt ca pot apropia aripa cit veau de cauciuc .....cardanul nu freaca pt ca are un butuc mai special pe spate ....in ceea ce priveshte frinarea ...stii cum e treaba in primul rind motocicleta aceea nu e o prioritate pt mine cind faci 4 lucruri de oi data ...shi vrei sa mai shi iasa shi nici nu ai bani ....incerci sa faci totul sa arate bine in masura banilor ..... simsonul va fii inmatriculat cu ajutorul unei alte motociclete ... shi mashina nu e de vinzare basty PS pt cei anti RIGID daca ai un cauciuc mare pe spate shi il desumfli putzin obtii o oarecare suspensie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 19, 2004 Autor Share Postat August 19, 2004 "3. suspensia spate unde e? ai uitat de ea sau asa e modelul?" Nu ai auzit de cadru rigid? hello ai cumva capace de chiulasa shi o pereche de tacheti de awo eventual un schimb ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 Eu nu ma pricep prea mult, si nu inteleg cateva chestii la moto: Hooo, pe loc repaus, ca m-am vrut sa te supar. Vroiam sa inteleg doar cateva chestii, asa, pt. cultura mea personala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 3, 2004 Autor Share Postat Septembrie 3, 2004 intrati pe www.dbbp.com !!! pt amatori de shovelhead flathead and panhead !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate