Sari la conținut

raulytto69

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    raulytto69

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bragadiru, Ilfov
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda CBF600S

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha R1; Honda CBR 1100XX SuperBlackbird
  • Interests
    motoare, arme, pescuit, etc.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

raulytto69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, colegii! Dupa vreo 4 ani de pauza, a venit momentul sa incalec iar... avand in vedere ca traficul in Bucuresti este cum este, m-am orientat catre un naked... fiind fan Honda, am zis ori Hornet, ori CBF... musai de 600 ambele... numai ca intre timp am primit indrumari catre un naked, dar cu ABS... si a ramas doar CBF-ul in discutie... bugetul destul de mic, automat m-am orientat catre carburatie, pana in 2007... tot cautand pe Germania (un prieten aduce masini de acolo), am gasit un CBF, dar... carenat, nicidecum naled asa cum voiam de la inceput! M-a atras la el faptul ca era ȚIPLA, km putini, direct de la proprietar (60 ani), si cu ABS... iar astazi, dupa o saptamana de tensiune, a ajuns acasa! Mai trebuiesc numere! Daca aveti sugestii de imbunatatiri (crash-bar, suport telefon, tank-rucsak, etc), sunt binevenite... pana atunci, ma voi bucura de ea asa cum este! Drumuri bune tuturor!!!
  2. Vand pasaroiuuuuuu!!!! /index.php?/topic/714438-vandschimb-honda-cbr-1100xx/
  3. Stie cineva vreun atelier de modificat geci\pantaloni de piele?
  4. Salut baieti!!! Vreau sa va adresez niste intrebari si sa imi raspundeti daca si cum puteti! Pana in primavara vreau sa imi reconditionez pasaroiu si as avea nevoie de niste sfaturi im ceea ce priveste consumabilele folosite de voi... Al meu e '98 carburatie... Gume? Placute de frana? Ulei si filtru? Lichid de frana dot4 pentru frana si ambreiaj? Consumabile pentru servisare furca? Sunt interesat de marcile folosite de voi pe ale voastre si ceva idei despre preturi sau locuri de unde le pot cumpara... Va multumesc anticipat tuturor!!! Sarbatori fericite!!!
  5. @aricioplanul... de unde ai achizitionat cadranele albe pentru bord? ieri, am rezolvat o problema care, zic eu, incepuse sa imi afecteze mersul normal... trageam de ea ca de caine mort... bagam mana in gaz si abia se urnea, iar apoi brusc, imi lungea mainile... si m-am gandit ca nu trage benzina cum trebuie, deoarece, irlandezul idiot care a vopsit-o in halul asta, a vopsit si rezervorul pe interior... vopseaua a inceput sa se exfolieze si toata se stransese in jurul sitei din rezervor... cel putin asa m-am gandit eu... si m-am apucat de demontat... ce am scos din rezervor, nu va imaginati... fasii de vopsea, pietricele si niste barzauni cat degetu... l-am curatat cat am putut si acum se simte o imbunatatire... cu ocazia asta am desfacut si filtrul de aer, care am observat ca este k&n si in care se afla tot prafu din dublin plus tot neamu tantaresc... l-am spalat bine si acum e ca nou... daca a mai intalnit cineva o problema asemanatoare, sa imi dea si mie informatii de la ce ar mai putea fi, inafara de gunoaie in rezervor... stima!!!!!!
  6. pai momentan trebuie sa ii servisez furca... apoi trebuie sa ii schimb uleiul.... ideea e ca nush ce sa cumpar si nici nu ma dau banii afara din casa... doar ce am terminat de achitat la ea... trebuie sa o inmatriculez, ca e pe irlanda si in iarna sa o pun la punct estetic... dar momentan vreau sa ma mai bucur de ea pana in extrasezon... doar furca si uleiul sa le fac... de cand mi-a adus-o, din aprilie, i-am facut 3600km... si ma incanta pe zi ce trece... ideea e ca nu prea stiu ce a fost deja scimbat si ce trebuie sa ii schimb neaparat... aaaa... si era sa uit... placutele de frana fatza... stima!!!!
  7. as dori sa stiu de unde sa ii iau la a mea discul stanga de frana!!! drapta a fost deja nlocuit si voiam sa il scimb si pe stanga!!! as mai avea nevoie de placute de frana si kit-ul pentru furca! daca stiti de unde sa le iau... ca pe net nu prea gasesc!!! multumesc!!!
  8. raulytto69

    Reparatii sei

    deci pana la urma darian mai face ceva sau apelam la altii???? poate o avea alergie la bani... sau la munca...
  9. Salut!!! Ceva noutati despre pasaroii nostri??? As avea nevoie de niste sfaturi... Si anume, as vrea sa incep sa o "reconditionez"... Sa o dezbrac de tot... si ca tot fac lucrul asta, mi-ar trebui niste recomandari cu privire la : ulei, lichide (frana+ambreiaj), gume, consumabile in general... cu ce v-ati inteles cel mai bine... Stima!!!
  10. ultimele vesti de la spital... baiatul este la tomograf.... are gatul in pioneze... fractura deschisa la mana stanga si ce vor mai descoperi... sa speram ca nimic.... puneti poze daca aveti!!!!
  11. parerea mea este ca fiecare are dreptul sa isi aleaga ceea ce vrea sa calareasca... si punct!!! eu ca incepator anul trecut, mi-am luat R1... acum am un 1100XX... si nu m-am facut praf... nu e relevant deloc... gazu' e la tine!!!
  12. baiatul cu R6 este prieten de-al meu... este incepator si are motoru de vreo 2 sapt... fratele meu si inca un prieten motorist sunt la spital... l-au bagat la radiografii... cica ar avea vreo doua oase rupte la mana si ceva leziuni interne... pacat... iar bataia lu jegosu ala cu ford-ul, nu o ia nici dracu... puneti poze daca aveti!!!!
×
×
  • Creează nouă...