Sari la conținut

raulytto69

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raulytto69

  1. Salutare, colegii! Dupa vreo 4 ani de pauza, a venit momentul sa incalec iar... avand in vedere ca traficul in Bucuresti este cum este, m-am orientat catre un naked... fiind fan Honda, am zis ori Hornet, ori CBF... musai de 600 ambele... numai ca intre timp am primit indrumari catre un naked, dar cu ABS... si a ramas doar CBF-ul in discutie... bugetul destul de mic, automat m-am orientat catre carburatie, pana in 2007... tot cautand pe Germania (un prieten aduce masini de acolo), am gasit un CBF, dar... carenat, nicidecum naled asa cum voiam de la inceput! M-a atras la el faptul ca era ȚIPLA, km putini, direct de la proprietar (60 ani), si cu ABS... iar astazi, dupa o saptamana de tensiune, a ajuns acasa! Mai trebuiesc numere! Daca aveti sugestii de imbunatatiri (crash-bar, suport telefon, tank-rucsak, etc), sunt binevenite... pana atunci, ma voi bucura de ea asa cum este! Drumuri bune tuturor!!!
  2. Vand pasaroiuuuuuu!!!! /index.php?/topic/714438-vandschimb-honda-cbr-1100xx/
  3. Stie cineva vreun atelier de modificat geci\pantaloni de piele?
  4. Salut baieti!!! Vreau sa va adresez niste intrebari si sa imi raspundeti daca si cum puteti! Pana in primavara vreau sa imi reconditionez pasaroiu si as avea nevoie de niste sfaturi im ceea ce priveste consumabilele folosite de voi... Al meu e '98 carburatie... Gume? Placute de frana? Ulei si filtru? Lichid de frana dot4 pentru frana si ambreiaj? Consumabile pentru servisare furca? Sunt interesat de marcile folosite de voi pe ale voastre si ceva idei despre preturi sau locuri de unde le pot cumpara... Va multumesc anticipat tuturor!!! Sarbatori fericite!!!
  5. @aricioplanul... de unde ai achizitionat cadranele albe pentru bord? ieri, am rezolvat o problema care, zic eu, incepuse sa imi afecteze mersul normal... trageam de ea ca de caine mort... bagam mana in gaz si abia se urnea, iar apoi brusc, imi lungea mainile... si m-am gandit ca nu trage benzina cum trebuie, deoarece, irlandezul idiot care a vopsit-o in halul asta, a vopsit si rezervorul pe interior... vopseaua a inceput sa se exfolieze si toata se stransese in jurul sitei din rezervor... cel putin asa m-am gandit eu... si m-am apucat de demontat... ce am scos din rezervor, nu va imaginati... fasii de vopsea, pietricele si niste barzauni cat degetu... l-am curatat cat am putut si acum se simte o imbunatatire... cu ocazia asta am desfacut si filtrul de aer, care am observat ca este k&n si in care se afla tot prafu din dublin plus tot neamu tantaresc... l-am spalat bine si acum e ca nou... daca a mai intalnit cineva o problema asemanatoare, sa imi dea si mie informatii de la ce ar mai putea fi, inafara de gunoaie in rezervor... stima!!!!!!
  6. pai momentan trebuie sa ii servisez furca... apoi trebuie sa ii schimb uleiul.... ideea e ca nush ce sa cumpar si nici nu ma dau banii afara din casa... doar ce am terminat de achitat la ea... trebuie sa o inmatriculez, ca e pe irlanda si in iarna sa o pun la punct estetic... dar momentan vreau sa ma mai bucur de ea pana in extrasezon... doar furca si uleiul sa le fac... de cand mi-a adus-o, din aprilie, i-am facut 3600km... si ma incanta pe zi ce trece... ideea e ca nu prea stiu ce a fost deja scimbat si ce trebuie sa ii schimb neaparat... aaaa... si era sa uit... placutele de frana fatza... stima!!!!
  7. as dori sa stiu de unde sa ii iau la a mea discul stanga de frana!!! drapta a fost deja nlocuit si voiam sa il scimb si pe stanga!!! as mai avea nevoie de placute de frana si kit-ul pentru furca! daca stiti de unde sa le iau... ca pe net nu prea gasesc!!! multumesc!!!
  8. raulytto69

    Reparatii sei

    deci pana la urma darian mai face ceva sau apelam la altii???? poate o avea alergie la bani... sau la munca...
  9. Salut!!! Ceva noutati despre pasaroii nostri??? As avea nevoie de niste sfaturi... Si anume, as vrea sa incep sa o "reconditionez"... Sa o dezbrac de tot... si ca tot fac lucrul asta, mi-ar trebui niste recomandari cu privire la : ulei, lichide (frana+ambreiaj), gume, consumabile in general... cu ce v-ati inteles cel mai bine... Stima!!!
  10. ultimele vesti de la spital... baiatul este la tomograf.... are gatul in pioneze... fractura deschisa la mana stanga si ce vor mai descoperi... sa speram ca nimic.... puneti poze daca aveti!!!!
  11. parerea mea este ca fiecare are dreptul sa isi aleaga ceea ce vrea sa calareasca... si punct!!! eu ca incepator anul trecut, mi-am luat R1... acum am un 1100XX... si nu m-am facut praf... nu e relevant deloc... gazu' e la tine!!!
  12. baiatul cu R6 este prieten de-al meu... este incepator si are motoru de vreo 2 sapt... fratele meu si inca un prieten motorist sunt la spital... l-au bagat la radiografii... cica ar avea vreo doua oase rupte la mana si ceva leziuni interne... pacat... iar bataia lu jegosu ala cu ford-ul, nu o ia nici dracu... puneti poze daca aveti!!!!
  13. Oameni buni! Aveti idee de unde se pot achizitiona articole cu honda? Ca am tot cautat pe net, dar ma invart ca o basina in nadragi... imi trebuie un pont sigur! Stima! Referitor la discutiile de mai sus... al meu, intr-o saptamana, nu mi-a facut nici o problema! nu tacane, nu troncane, iar cand ii aud motorul, dupa ce astup evacuarile, toarce ca o pisicuta! el totusi este din '98 si are acum aproape 94000km... este posibil ca aceste probleme uzuale sa le fi rezolvat irlandezu care a avut-o sau trebuie sa ma astept cat de curand la astfel de probleme?
  14. Sa nu imi spui ca tu ai avut evenimentul de la sebastian... (
  15. R.I.P. ((.... Si cinste motoristilor care au trecut pe acolo si, de fata cu politistii de la rutiera, au ambalat motoarele blana, aducandu-i astfel, un ultim omagiu celui decedat!!!
  16. Multumesc de sfaturi si aprecieri! sincer, fata de R1 avut anul trecut, asta cred ca e manusa pentru mine! astazi am facut o iesire, sa vad ce poate, cu fratimiu cu R1 si un prieten cu kawa 636, prin oras, apoi autostrada A3 si pe la tara, la peris, dupa care, retur pe DN1 pana in berceni. prin oras e binisor, atat ca nu ma pot strecura ca ceilalti doi... pe A3, lucrurile au stat altfel... nu mi-a venit sa cred ce fel trage, si ce imi indica vitezometru... se aseaza exceptional, nu e brutala, deci este ceea ce mi-am dorit de la un motor... confort nota 20+... pe curbe la fel... toarce ca o pisicuta, iar ce m-a bucurat enorm, ca nu stiam, este ca ieri, cand mi-au adus-o, am observat ca nu are tobe stock ci o pereche de tobe VIPER care bolborosesc superb... cam atat despre prima impresie cu pasaroiu... voi reveni si cu ceva poze, cand ma voi prinde cum sa le pun aici... Stima!!!!!!
  17. Siiii... Gata!!! Mi-a venit si mie pasaroiu din Irlanda! Dupa luni de asteptare... E o mobra uratzica, din punct de vedere estetic, dar tzipla, mecanic! singura problema ce trebuie rezolvata, este cea a semeringului dreapta, ca supureaza putin ulei... in rest, m-a impresionat cum poate sa traga!!! este din '98, are 93500km reali, dar trage de rupe!!! am primit numai laude la adresa mobrei, avand in vedere anul si nr de km... sunt super multumit de ea!!! Stima!!!!
  18. Salut!!! Ma numesc Raul, am 27 de ani si sunt din Bucuresti, Berceni. Sunt incepator, avand A-ul de anul trecut din iunie. Anul trecut, ca de inceput, am calarit prima mobra, un R1, pana in octombrie, cand am facut-o bani, ca avea ceva probleme tehnice si necesita investitie prea mare... Acum, sunt pieton, insa azi imi astept noua trasurica, si anume un CBR 1100XX, care trebuie sa ajunga din Irlanda... Sa ne vedem sanatosi! Asfalt uscat!!!
  19. multumesc mult pt toate informatiile!!! am sa pun si poze dupa e ajunge acasa... vreau intai sa o bag in revizie generala, cat mai e timpul nasol... inca e frig si vreamea e pe toane... cand ninge, cand ploua, cand e soare... vreau sa o desfac bucata cu bucata in garaj si sa o pun la punct! am citit cu atentie toate paginile topicului si sincer m-a impresionat! o sa bag ceva banuti in ea, dar intai sa o achit... am dat pana acum 200e, iar pana la 1700 mai am... atat ma duce cu tot cu adusul din irlanda... si ii dau in rate... dar ma gandeam deja la o alta culoare, ca asta mi se pare naspa rau, parbriz double-bubble are deja, kit-ul de lant e nou zero km, vreau sa ii iau bagajerie, alte tobe, ca le are p-alea stock, si alte fitze, sa o fac sa arate ca o printesa... ca de mers cica merge brici.. revizie facuta in service la honda in irlanda, iar ce a necesitat schimbare, s-a schimbat deja.... asa ca... gaz si drum bun... asfalt uscat!!!
  20. Cristi, mersi mult de apreciere... Am citit.... imi trebuie si o doza mai mare de nebunie si una la fel de mare de cash ca sa fac ce ai facut tu.... dar niciodata nu se stie... la sfarsitul acestei saptamani imi aqjunge pasaroiu in tara.... abia astept s il vad live si sa il si probez... acum am si eu cateva intrebari pt tine: 1-cat iti mananca la 100km, 2-ce "probleme" ai avut pana acum cu ea, 3-de unde ai luat bagajeria pt ea??? am vazut si eu multe pe net, textile, dar nu stiu daca se merita... multumesc inca o data!!! asfalt uscat!!!
  21. Salut toti riderii din acest topic!!! De curand m-am decis sa-mi achizitionez pentru noul sezon un CBR 1100xx... Va ajunge in tara luna viitoare cel mai probabil, pentru ca este in irlanda... Ma va costa 1700e cu tot cu adus in tara... Este din '98, carburatie cred (am vazut ca injectia a aparut dupa '99), 60000km reali, irlandez inca de cumparare, avand un singur proprietar acolo, kit de lant schimbat (x-ring gold din cate am citit), necazuta, nelovita, etc... Am citit fiecare pagina a acestui topic si sunt placut impresionat si tind sa cred ca am facut o alegere buna... Anul trecut mi-am luat A-ul si toata vara am calarit un R1 din '99... Dar dupa o tranta nu prea grava si consum exagerat de mare, mi-am dat seama ca vreau altceva, ca nu e de mine... In primul rand, sunt adeptul drumetiilor, imi place sa merg la munte, mare, pescuit la dunare, etc... Si cu R1 nu faceam mai mult de 100km dus-intors la drum afara, pentru ca ma rupea pozitia, acceleratia si mai ales, consumul 10-12 la drum intins... Deci m-am hotarat sa iau pasaroiu asta, sperand ca in noul sezon ma voi incumeta si eu la drumuri prin tara, fara a ma gandi la consum, pozitia in mers, pasagera mea (care dupa un drum prin oras cu R1 a zis ca nu mai vrea pe motor si ca o dor toate oasele), bagaje, etc... Mentionez ca am 1,87m si 85kg, deci nu cred ca imi va fi prea greu sa o strunesc... Acum astept pareri din partea voastra cu privire la alegerea facuta si la primele doua poze cu ea, din link-ul de mai jos... Stima!!! http://www.donedeal.ie/for-sale/motorbikes/4318855?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=like
×
×
  • Creează nouă...