moogoo Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 uite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 22, 2004 Autor Share Postat Septembrie 22, 2004 cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 22, 2004 Autor Share Postat Septembrie 22, 2004 ?functioneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 Ma, s-a discutat de rahatul asta de zeci de ori... e o varza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 Full of technology and very expensive! Cam atit. Ca si masina aia de a doborit viteza sunetului. Nu ma impresioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 22, 2004 Autor Share Postat Septembrie 22, 2004 Sorry, am vazut-o undeva pe net, dar bag sama ca sint mult prea inapoiat pentru discutiile de genul asta... si nici nu sint la curent cu ce apare prin zona...hehe! Am incercat si eu, ce vrei? Data viitoare nu vorbesc decit despre ce stiu eu mai bine, nu ma mai bag. Mie mi se pare misto ca obiect, dar pare ca nu poate fi condusa decit prin filmele cu Terminator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 Mai recent a facut figuratie in 'Torque'.Simpatic filmul, aviz iubitorilor de viteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerhard13 Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Cred ca am citit undeva ca este o studie de la DaimlerChrysler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 e interesant ca si creatie a tehnicii....eu il am poster pe perete,atat e suficient! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate