Taz Asg Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 am mai vb cu voi pe tema asta ..... si ma roade imaginatia .... pana una alta am incercat ceva cu comenzile si cu ghidonul .... o sa revin si cu poze ... pe scurt ghgidonul l-am prelungit stanga dreapta cam cu 12 cm , *sudurile sunt acoperite de mansoane si blocurile de lumini, iar la comenzi am folosit ceva comenzi de shadow ... as mai astepta ceva idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 am mai vb cu voi pe tema asta ..... si ma roade imaginatia .... pana una alta am incercat ceva cu comenzile si cu ghidonul .... o sa revin si cu poze ... pe scurt ghgidonul l-am prelungit stanga dreapta cam cu 12 cm , *sudurile sunt acoperite de mansoane si blocurile de lumini, iar la comenzi am folosit ceva comenzi de shadow ... as mai astepta ceva idei... Spor la treaba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2007 iaca si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 , iar la comenzi am folosit ceva comenzi de shadow ... deci acum cam a devenit kawasaki VT600 poze cu ghidonu..........??? fa si tu o poza cu tine pe el sa vedem pozitia! respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 deci acum cam a devenit kawasaki VT600 poze cu ghidonu..........??? fa si tu o poza cu tine pe el sa vedem pozitia! respecte ai sa fie zt 600 ) uite si poze cu ghidonul , poze cu mine pe ea o sa fac in curand( tre sa gasesc un dilau care sa fuga dupa mine cu aparatu' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 deci acum cam a devenit kawasaki VT600 poze cu ghidonu..........??? fa si tu o poza cu tine pe el sa vedem pozitia! respecte iaca si poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate