shadowrider Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 DATA PLECARII: SAMBATA 5 IULIE , ORA 10:00 AM. DATA SOSIRII: SAMBATA 12 IULIE - cand om ajunge (dupa amiaza - seara). Programul: Ziua sosirii: ne instalam tabara, adunam lemne de foc, pregatim masa. Ziua 2 trezirea devreme: 6-7 am - ca sa avem o zi buna de acomodat cu muntele. Ziua 3 - odihna, relaxare, plaja la tabara, seara: program de halbere la barul de langa cabana. Programul va continua in ritmul acesta pana la plecare. Exista 2 variante - pentru cei care vor sa traiasca 1 saptamana in conditii de tabara: corturi, gatit la foc de lemne, spalat in Barsa Mare, sau varianta 2: cazare la cabana Plaiul Foii : http://www.turistic.ro/plaiul-foii/romana/main.htm , pentru cei care vor sa stea "ca la mama acasa" (rezervarile vi le faceti din timp). Voi reveni cu detalii. /index.php?...p;#entry1296686 Plecarea pe 5 iulie ora 10:00 - loc de intinlire - PARCAREA DIN FATA STRANDULUI TINEREULUI - LANGA AGRONOMIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Conteaza si pe mine + pasager. Moto: Honda Dominator Altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Hai ca o sa incerc si eu sa vin cu voi de Sambata si sa ma intorc acasa Duminica sau Luni. Vreau sa il corup si pe Danut si poate si tu Fuzzy Ramane sa vad, 50% merg. Asfalt uscat! Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Hai ca o sa incerc si eu sa vin cu voi de Sambata si sa ma intorc acasa Duminica sau Luni. Vreau sa il corup si pe Danut si poate si tu Fuzzy Ramane sa vad, 50% merg. Asfalt uscat! Radu. Super-tare! Cu cat mai multi, cu atat mai frumos! Anybody else? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate