Sari la conținut

shadowrider

INACTIV
  • Număr conținut

    1.404
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shadowrider

  1. Pai, bine,... la iernat cu ambele mobre. Intre timp: AIRSOFT. Bag si neste poze. Tu ? Ce-ai mai facut cu mobra?
  2. Salutare, Care aveti cras-bar pe DR? am nevoie de ceva idei asa ca daca le aveti cumparate/confectionate bagati imagini. Noroi in crampoane!
  3. Miercurea ce vine: 13 iul sunt prezent la arc. Asfalt uscat!
  4. Tura Bulgaria: BALCIK - VELIKO - 22 -24 IULIE. Plecarea de la 5 am 22 IULIE - BORDO.
  5. Eu nu stiu de nici o intinlire...cel putin nu oficial prezentata AICI!
  6. Salutare, Sunt mai nou prin cartier si am o intrebare: unde se aduna "militarii" si cand pt o vorba si-o bere?
  7. Depinde dupe ce ceas te orientezi Dragilor , de ceva vreme am bagat6 mobra la mecanic in veredea unor schimbari majorede look pe care eu unul le asteptam de mult. In printzipiu o fac NEAGRA, pana si-n ceru gurii. O sa vin cu ceva pozi de pe parcursul manoperelor.
  8. Ieri am fost, a fost super...Adie e pe meserie! Azi ne vedem in acelas loc/ora. 9 - 9 :15 pm. Hai
  9. Salutare! Cine vine azi in Bordo?? sau maine? in jur de 8:30 - 9 pm?
  10. DA - IO! ...cu DR-ul of cors'. PS:ti-ai facut ambrexjul nebunatiku-leeeee. Mesaj completat Dan , din pacate o mica raceala m-a retinut, da reecuperam vinerea asta.
  11. Pai cine afla primul sa dea de stire AICI ca sa stim cu totii data si ora si NE ORGANIZAM!!! Like in old times! Daca va intruniti JOI - dati de stire - eu am un program mai flexibil si pot sa fac fata la 2 intruniri . Nipra man - motorist1 - WELCOME! Eu nu stiu nici un garaj, era un anunt acu ceva luni de un loc la garaj, cauta si tu in topic. PS - se fac intruniri cu bikerii zonei la BORDO - JOI/VINERI - in functie de programul fiecaruia. AICI se anunta cine vine si apoi pe tel. @DANUT - eu vroiam sa merg vinerea trecuta chiar daca nu era nimeni - doar asa sa beu o bere da noroc cu new commerii ca ne beuram in gasca mai mare.
  12. Uite nca ne intinliram citiva. Deja sunt 2 grupuri ). Am inteles ca Biker's aniverseaza 4 ani. MERGEM?
  13. Bai Dane - sa-ti Traiasca si sa dai o bere...sau mai multe ca sa va tina!ca vb aia facusi investment nu gluma! Piticule - ma bucur ca mai traiesti si ca mai dai si tu un semn - mi-a spus Priest ca tu te chinui cu casa asa ca el se chinuie sa nu-ti rugineasca SV-ul! In ceea ce priveste partea cu "sedinta" vad ca scroafa e moarta in cotet si cu fundu'n usa, insa avind in vedere ca sunt veterinar mai fac o ultima incercare dupe care in fct de rezultat voi vedea care-i treaba. Prin urmare: CINE VREA/ ARE CHEF/ POATE / SE SIMTE IN STARE/ ALTELE sa vina la sedinta il/ii astept vinerea asta 15 oct la Brdo incepand cu ora 21 (ca mai lucreaza lumea) .
  14. Dane, probabil ca ai plecat in 5 min sau mai putin, eu cu Nico am ajuns la 21:30 si am stat pana la 10:45 , apoi am mers si pe la Cheers ca m-am gandit ca va adunati acolo . Cheers inchis. Las ca ne vedem vinerea asta. Dar pt oriuce eventalitate - hai sa vb si la tel ca e mai sigur.
  15. Filmulete super spuki si realiste! Dane, luam banane la copii daca ai facut 5 ani! Azi semnam condica de prezenta! m- probabil ca o sa stam inside.
  16. SALUTARE SORINELEEEE!!!!!! de abia astept sa ne vedem. Bine a venit in rindurili noastre si fiul tau. Poate veniti impreuna Dan s-a apucat sa zugraveasca de la Lujerului de la pasaj.
  17. 1. - asa am observat si eu pentru unii din fosta gasca - doar Enduristul inca mai spera 2. si aia a fost singura data cand ati mai fost impreuna Eu nu am considerat ca unii sunt rideri sau nu, nu pun etichete ... doar ca tot incerc sa-i esplic lu Dan ca nu mai e ce a fost; nu era o aluzie la tine;) Nu trebuie sa fim toti ca sa fie o plimbare, de mult eu nu am mai pus problema asa. 3. eu unul personal datu cu motoru la/de la scarbici consider ca este doar rutina - obligatie, cu autobuzu e mai greu. Sincer mai bine ma simt in sa la drum lung , cand fac in vreo deplasare 2 - 3000 de km in tara , in munti sau aiurea. "Rideri cu fapta" - era legat de aceia care zic ca vin in plimbari si nu vin nu despre altceva. De fapt astea erau explicatii pt Enduristu'? Nu? ca el e asa mai idealist. si inca nu s-a prins cum e cu lonli raiderii. Mesaj completat Hai bai Scrici ca tu esti lonli raider si la intruniri, ce endureala masii Salutare Razvanush, credeam ca ai plecat in.. west
  18. Pai Dane ca sa impacam ambele verze: dintre prieteni vor fi: BUCURESTI: Duracell Viruss Bogdan CBR Sebi Shadow poate si Cojo, poate si Diddi - ca tot e la 10 min de Plai. O sa vb si cu Costi sa vad daca poate sa vina, oricum e conservar ca a vandut mobra. ALTE ZONE: Dan - Cj Dorinel - Sb Pe altii nu-i mai spun ca s-ar putea dupa nume sa nu-i stii dar sigur ti-i aduci aminte. In afara de asta ai vazut care e de fapt traseul de Asa ca ai cu cine! PS : la ambele intruniri monomarca au fost si : DR, BMW, XT, ba anu asta a fost si un KTM, asa ca baietzii nu-s esclusivisti )
  19. Dane - hai sa fim seriosi! CARE GASCA????? Mai stii ceva de Shuvix, Larry, Mihaela, Oryon, Razvanush? Eu unul nu. Cand am fost la orsova in afara de Sebi, Viruss,Diddi tu si eu cine a mai fost din gasca???? NIMENI! Rideri doar cu ideea am vazut eu destui, numai gura de ei. Nu zic ca nu au si motive intemeiate, dar totusi...unde sunt? In ceea ce priveste - alte zone de explorat - pai tati in vara am batut 2500 - 3000 km in Apuseni si judetele limitrofe, ca tu nu ai putut sa vii asta este, pierderea ta dar am schimbat peisajul. Pe de alta parte afirmatia ta este nefondata - noi - Sebi, Viruss si eu chiar cunoastem oamenii veniti la Dominatoriada , pe multi ii stii si tu ca ai fost anul trecut asa ca nu sunt chiar necunoscuti. Ideea este daca vrei sa vii sau nu. De fapt asta a fost de la bun inceput - CINE VREA SA VINA ESTE BINEVENIT! dar... vad ca nu prea se baga lumea... Oare de ce??? Stiu ce vrei sa zici insa adu-ti aminte ca s-au schimbat datele problemei de acum ceva ani...din pacate. Insa ceea ce este adevarat - RAMANE ADEVARAT - cine nu a dorit sa mai vinala intrunirile obisnuite a facut-o din propria initiativa, nu i-a fortat nimei, nu le-a impus nimeni nimic. Pe de alta parte eu unul m-am saturat sa trag de fiecare - asa cum am facut inclusiv la petrecerile de la Costi. Aici este un mijloc eficient de comunicare, vede toata lumea , afla toata lumea. Daca nici macar nu vor sa intre si sa citeasca pe forum...
×
×
  • Creează nouă...