danirosb Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salut, cine a aflat ceva despre Crazy Bike Party 2008 din Sibiu! Tot in campingul de la dumbrava se tine, ca m-am uitat pe site-ul oficial si scria ca locatia este inca necunoscuta, am fost anul trecut si asi merge si anul acesta cu troaca mea.Daca are cineva si un program sau cva! stiu ca mai este pana atunci,dar nu mai prea am rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Du-te la regionale, la Sibiu.... s-ar putea sa fii surprins sa afli ca exista sanse sa nu se tine deloc intalnirea anul acesta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) la Sibiu NU se tine.... data (1-3 aug)va fi ocupata de intrunirea celor de la BullBikers Brasov. Editat Iunie 27, 2008 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danirosb Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Da dar la data este pus in program 25-27 iulie 2008 Eveniment: Intrunire moto* Locatie: Sibiu* Organizator: Crazy Bikes, sincer ar fi chiar nasol sa nu se tina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate