Sari la conținut

-Sir Daniel-

INACTIV
  • Număr conținut

    746
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de -Sir Daniel-

  1. Las' ca esti tu pozitivu'... zici tu ca sunt exemplul negativ de emigrant? Ce are emigrarea mea de-a face cu umorul de proasta calitate facut de cotetzari pe forumuri?... si mie imi plac glumele proaste facute bine... dar chestia elucubrata de colegu' nu a avut aroma de gluma. Si pardon ..."e" oameni pe forumul asta care-mi cunosc umorul ... iar daca mie imi lipseste asta, atunci e de belea. P.S. Nu sunt neamt, deci nu m-am prins de remarca ta care se vroia acida, dar evident, tot in gluma! In Franta merg des, da, dar nu ma dau in vant dupa ce-i pe-acolo ... si ca sa ma schimb nu simt nevoia acum, la batranete C'est pas possible mon amie ... Cred ca o dam prea de tot in off topic si o luam in freza amandoi, cu toate simpatiile noastre glumetze!
  2. Tu ce-ai patit papushel? Ai papat ceva stricat? Din moment ce insuti TU afirmi ca gandesc normal ... cum de ma inviti sa parasesc forumul? Sau esti ofticat ca l-am descoperit inaintea ta? Esti putin tampitzel, dar e in regula, desi nu am prea multi ca tine in jurul meu, o sa ma straduiesc sa fiu bun cu tine, voi zambi doar amar la replica ta! Si sa simt in ea confirmarea (a cata oara in plus?) unuia dintre motivele pentru care am emigrat! Sa fii sanatos si sa ai parte doar de oameni ca tine in jurul tau! Am zis!
  3. Si-acolo si-aici. Am pierdut A-ul de cuminte ce-am fost (alcool & weed la 25 de ani) Dar am refacut B-ul si merg cuminte acum. La 30. Dar nu-mi aduc aminte sa fi facut chestii de alea dubioase de care zici tu. Nimeni nu e AICI atat de (cuvant urat) sa iti arunce chestii in fata doar pentru ca tu sa inveti; se presupune ca in momentul in care face asta tu NU AI INCA experienta necesara evitarii a ceea ce-ti arunca ei in fata. Si daca o dai de gard, cu toate protectiile din tufis risti o miscare nostima la coloana verticala si esti un pic pa. Ma rog, si din fotoliu cu roti de alea mari se poate vedea viata in roza dar ... un roza mai blurat asa. Acum, orice discutii legate de accidentul in cauza sunt sterile. Un sofer va plati imprudenta de a fi incalcat linia dubla continua, un tanar care nu a calculat o repriza de fun a platit deja. C'est la vie, c'est la guerre, c'est la mord. Parca asa era vorba aia.
  4. Lasa dom'le teoriile astea ca "sistemu' in sus, sistemu' in jos" Nu sunt scuze viabile. Sistemul SUNT EU! EU merg incet sau repede, calculat sau inconstient. Si aici unde sunt eu (by the way, asunt la MĂźnchen, trebuie sa reactualizez info din profil ) mor inconstienti, dar nu foarte multi, pentru ca cei care se stiu cu musca pe casca, se duc fie la NĂźrburgring, fie la Hockenheim si isi fac de cap. Astia pe strada se dau frumos, cu bun simt, pentru ca EI INSISI sunt constienti ca daca sunt altfel risca sa-si lase copiii orfani, parintii fara prunci sei sefii fara sclavi. Si crede-ma, si aici sunt tiristi turbati, blonde cu chiuuri si icsuri ... Sistemul din Romania e infect, intr-o oarecare masura, de acord, dar daca e asa, tu de ce esti viu? Altii de ce nu mor? Ca vor muri stim, unii mai repede altii mai tarziu. Dar sa acuzi sistemul ca unul sau altu' e tampitzel si o arde aiurea mi se pare deplasat. Sa nu-ti faci cumva iluzia ca aici (sau in oricare alt colt de lume) te invata cineva in scoala de soferi s-o arzi prin oras ... daca crezi asta, ai o problema de perceptie! doresti sa vorbim despre asta? ;
  5. On topic: Cred ca vina in acest accident o are in primul rand motociclistul pentru viteza cu care rula. Soferul poate fi tras la raspundere cel mult pentru intoarcerea pe dubla lnie continua, mai mult ar fi abuz. Dar motoretistul se numeste ca a comis constient un act suicidal. Atat. Off topic: Inainte de toate cometariile, de toate cauzele accidentului astuia, mie imi sare-n ochi (mai rau ca o faza lunga-n oglinzi:D) Tsumani asta... colegul domnul Tsunami. Frate, tu esti Tsunami-ntr-un pahar de cico! Pardon ... iti simt prezenta si pe forumul Hotnews, si acolo tot GicaContra pe toate fronturile! Mai ia-ti taica o viata, o femeie sa te mangaie, o chestie. Mai iesi cu motoreta aia, fa ceva util pentru tine sau/si cei apropiati tie! Esti numai pe forumuri cu comentarii contra. Sa nu crezi ca iti contest continutul mesajelor, culmea, sunt de acord cu 90% din ceea ce debitezi, dar ... ce lucrezi frate? Ca daca ai fi angajatul meu si te-as bunghi cu o astfel de activitate in timpul serviciului te-as da in judecata si ti-as cere daune pentru ca e tzeapa pe fata ce faci tu la serviciu. Jeeeeez! Sau acolo la Nantes unde-ti papi tu zilele esti platit ca postac? Din cate cunosc eu Nantesul (merg des la St. nazaire, nu pune alte intrebari ) e populat de oameni ca lumea, muncitori ... ma rog, nu e problema mea, dar asa cum tu te scandalizezi de faza lunga a altora, tu esti "faza lunga" a multora dintre cei care te citesc pe-aici (si pe-acolo ) ... Sant?! L.e. @Tsunami ... daca vrei sa ma certi si/sau iei la suturi, baga PM sa nu poluam pe-aici da? Servus!
  6. Frumos dom'le, frumos ... Coco, ma bucur ca ti-ai (mai) vazut un vis cu ochii ! Data viitoare sper sa faci un tur si catre Jermanea, iar in MĂźnchen sa o punem d'un meeting! felicitari inca o data tuturor!
  7. Pai nici nu e nimic grotesc in a face astfel de fotografii. Mie imi par cel putin la fel de utile precum frectia la piciorul de lemn, insa cine stie? Macar pentru arhiva personala si morbidul din mine si tot as face astfel de poze! Eu sunt de acord cu Nicole ... Iar despre accident ! Pffff ... tipic Bucuresti! Nu ca nu s-ar intampla si in alte localitati dar ... Desi pietonul a predat lingurita pe carca proprie parca tot nu imi pot lua gandul de la pasagerul fara casca. Si da, si asta e tot gest de risc, dar nu reusesc nicicum sa gasesc scuza conducatorului motocicletei pentru transportul pasagerului cu borcanul cranian neprotejat. Pacat de nenea mortu', pacat de feciorii care au imbulinat-o un pic, pacat de situatie! Ghinion de nesansa! P.S. si totusi, de ce cred ca cu putina atentie ar fi putut fi evitat (si) accidentul asta? @Nicole, poze bune, "articol" si atitudine de rahat! exprimari coerente, fluide, dar totusi nu prea poti aspira la alt titlu decat otevista anului. Daca ti-ai "plasa" valentele jurnalistice in dreptul unor clauze mai putin accidentate sunt convins ca ai avea succes!
  8. Trist, dar parca tot nu pot sa remarc ca fiind putin fortat mesajul de pe tricoul meseriasului cu XX. DE CE ar avea ALTCINEVA grija de tine cand tu insuti nu dai doua cepe degerate pe viata ta? Iar atunci cand mergi kamikaze si astepti sa aiba altii grija de tine, ori esti tembel ori esti tembel! Si ca atare, riscul de a-ti impodobi craniu' cu un stalp/pom/mercedes/baba in trafic creste! RIP copilului, admiratie pentru echipa de motoretisti prezenti la inmnormantare!
  9. Au trecut deja doi ani ... parca ieri citeam aici de caz. Si e trist ca faptasii sunt inca liberi ... incluzandu-i aici si pe cei responsabili moral! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Elena & Traian!
  10. Salut Pompiliu, Am citit pe aici, am vazut pozele. Frumos. Dar ma mira extrem de tare ca nu ati fost in multe orease frumoase din Norvegia. Incepand cu Bergen, Andalsnes, sa nu vorbesc de Geiranger care este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Terra. Tromso, Hammerfest, Honningsvag sunt doar cateva dintre locurile pe care ma asteptam sa le vad pe aici ... Voi le-ati vazut, si eu de vreo 6 ori, dar ar fi frumos sa puneti niste poze pe aici! Sunt niste frumuseti atat de unice si speciale, incat poate doar Bizoo_n-ul si al sau periplu in Mongolia pot egala in frumusete locurile pe care le-ati vazut! Mai bagati poze ... mie mi-e dor de Norvegia! Si daca sunt sanatos, la anul (mai) fac o tura pe acolo, dar cu plecare de la Riga din Latvia, de unde trebuie sa obtin "binecuvantarea" mamei soacre sa merg cu mandra! Felicitari pentru un tur desavarsit, singurul tur european cu tendinte vadite de perfectiune! Respect!
  11. N-am mai intrat de vreo 3 luni pe aici, dar constat fara stupoare ca: - mor in continuare doar tzanci "experti" in motoretizm - calitatea forumului e in cadere libera. Oare ce taie greata mai bine ca lamaia?
  12. Uei Dana, nu am mai scris de mult aici pe forum, dar ... E de groaza ce se intampla cu tine! Tu le atragi mai rau decat mine! Amu, bine ca e asa cum e si ca nu e mai rau! Ca sa gandesc romaneste! Si ca sa fiu eu insumi, iti sugerez sa soliciti Politiei Romane niste cataloage de recunoastere pentru meseriasul, iti exprimi parerea conform careia esti convinsa ca l-ai vazut la televizor la urmarire generala si atuni devin obligati sa te cheme la vizionat poze cu cioroi. Si nu nu sunt rasist deloc. Apoi, acolo deja totul se rezuma la sansa, respectiv gasirea meseriasului. Si daca il gasesti, presupun ca nu e deloc nevoie sa iti spun ce e de facut mai departe! :-) Orice ai face, iti doresc sa iti fie bine! Hai ca mai avem inca 40 de zile pana la ziua noastra... apoi bem una buna! ;-) Servus mult Dana!
  13. Nu am , dar ... as as fi facut rost de cateva plicuri sa facem un ceai de tei, pentru o infuzie ....
  14. Roockie, incet frate, nu te agita, sa nu-ti crape vreo vena la cap! Sunt perfect de acord cu ce zici tu acolo, ai perfecta dreptate, insa NU AICI si NU ASA rezolvi problema! Pentru ca e foarte de dimineata, bea acum un ceai de tei sa te linistesti, mai fumeaza o tigara.... :-)
  15. Eu am emigrat! :-) Ofer gratuit si neconditionat sprijin tuturor acelora care isi doresc sa priveasca Romania de la distanta, sa vada ce mici se vad alde nistorestii & co. din afara tarii! Cazul asta e unul dintre multele motive pentru care am emigrat si pentru care sunt in curs de renuntare la cetatenia romana! Si nu, nu mi-e rusine ca sunt roman. ci mi-e rusine ca sunt contemporan cu romanii de azi! On Topic: In astfel de cazuri, e bine ca legea sa-l "sacrifice" () pe nistrorescu, sa-l pedepseasca exemplar, astfel incat sa catige bilutze albe la imagine! Pacat de tinerii de pe moto, care vor avea oricum de tras ani multi de aici incolo! Dar daca ar trage pe banii cetateanului vinovat, poate totusi ar fi mai usor! Astetp trecerea elementului timp peste acest eveniment, care va dovedi inca o data adevarul deja cunoscut, ca in Romania cazurile de genul asta se rezolva repede, curat si in liniste. Iar opinia publica uita. Asa cum au uitat de Traian & Tla, asa cum au uitat de tanarul acela ucis de politist asa cum a uitat de doamna Paunescu! Dar... e Romania, viitorul este nelimitat!
  16. In drum spre Rotterdam si London, intrati in Germania la Regensburg ... aveti cazare gratuita, masa calda (buna si multa) si un plin de rezervor de la mine! Promisiune publica! ON TOPIC: Stau de doua ceasuri si citesc si-mi pare rau ca nu ai facut un tur al lumii, sa scrii macar 69 de capitole! Felicitarile sunt mult prea putin pe langa ceea ce meriti pentru descrieri & foto! Respect!
  17. Gresesti cu afirmatia asta. Mult. Carnetul ala iti confera dreptul legal de a participa la trafic! Daca o mucesti cu el in buzunar, risti sa fii pedepsit DOAR DACA accidentul s-a produs din vina ta, iar pedeapsa este in functie de gravitatea faptei. Daca insa nu il ai ... ESTI DE VINA CLAR la orice eveniment rutier la care ai participat activ, oricat de neinsemnat ar fi el. Pentru ca LIPSA CARNETULUI TE INCRIMINEAZA. Adica... NEAVANDU-L .... NU AI VOIE SA CONDUCI IN TRAFIC! Daca tu te dai pe coclauri, e problema ta ca-ti rupi gatul sau te infigi intr-o vaca, dar IN TRAFIC... permisul este important. Poate face diferenta dintre o amenda de X ron si puscarie. :-) Si daca te gandesti asa cum am scris mai sus la centimetrii aia patrati de plastic (de cea mai proasta calitate plasticul, e adevarat), parca nu-ti mai arde a te pisa pe el.... So .... RIDE SAFE! P.S Ca nu ma pot abtine ... cum se face ca tot marii maestrii ai soselelor o mucesc si mor sau in cele mai fericite cazuri traiest mutilati? De ce oare? Ei bine... asta nu imi explic! Poate e mai bine (a se citi mai sanatos) sa fii mai... "putin maestru in trafic cu oasele, carnea, familia & motorul intact? Ce chestie ... nu imi dau seama .... "prostii" soselelor scapa INTOTDEAUNA ... de ce oare?
  18. Nu l-am cunoscut pe Rontz, insa sunt ferm convins ca nu sunt singurul care a citit acest thread cu multe lacrimi in ochi. Un om care starneste astfel de reactii nu poate fi decat un om deosebit, un om de mare valoare ... Sa te odihnesti in pace Rontzule si daca acolo unde esti exista un Dumnezeu, atunci el cu siguranta te va lua la dreapta lui!
  19. @ducatist, trebuie instalat un kit suplimentar la forum, care sa verifice factorul uman la inregistrarea userilor. Atunci vei scapa de bot-ii care introduc astfel de adverturi, care sunt 100% provocatoare de spayware si adware. Da-mi PM daca sunt ceva stresuri si nu reusesti! Cheers
  20. Nu stiu nimic ... Te-as fi ajutat cu placere!
  21. Indiferent care sunt circumstantele in care s-a petrecut accidentul, e bine daca motoretistul e bine. Si daca era in ambulanta, inseamna ca era totusi viu si in prima faza asta e foarte important. Nu ne lipsea un RIP in plus! Sanatate maxima celor implicati si sa sperm ca primi vesti .... @chivu, ai procedat foarte bine....
  22. Dar sunt misto posturile porno pe acel forum! =)) ) Am ras cu lacrimi doar cand am vazut titlurile ... )
  23. Metrorex si acum serios .... daca vrei pt trafic urban, ia un M900 sau Monster 620. Sunt mici insa sunt confortabile si atata timp cat e folosit doar in trafic urban e ok. Daca, insa, te duci si afara din sat si mergi la drumuri mai lungi ... Honda CBR 1100 XX The Super Blackbird s-ar putea sa te satisfaca. E cat un vagon de metro de mare si manevrabila ca un Piaggio. Succes!
  24. -Sir Daniel-

    Accidente Sibiu

    Am fost si eu anul trecut martor la un astfel de eveniment... Alinutza, este ca-i super ca de c_acat faptul ca nu poti face nimic? Ca il vezi murind in fata .... Brrrr.... mi s-a facut pielea gainii.... RIP Dude, whoever you were!
  25. -Sir Daniel-

    Accident Crangasi

    Eterna problemaq, pe care unii (dintre noi ) o numesc selectie naturala! Daca apare iarasi vreun aplaudac de-al mortului, sa ne povesteasca si noua motivul pentru care (versatul, de altfel) tanar s-a dat prin oras cu motoreta, nefiind posesor de categoria A (sic!). Care nu este chiar una blanda, ci din contra, este cunoscuta ca fiind curvestenie de motocicleta, te da de pereti daca nu esti ascultator! Ah, da.... fitze, gagici, chestii.... Bine ca nu a rupt si pasagera, care sper ca a invatat o lectie buna (desi mult prea scumpa) cu aceasta ocazie! Pentru binele ei.... Fratilor, cu riscul de a-mi lua carne in frigider.... flacaul nostru si-a cam facut-o cu manuta lui, si nu, nu e laba.... RIP anyway!
×
×
  • Creează nouă...