alexandru1771 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 in ultima suta de metri va anuntam ca fan clubul MZ-BROTHERS va primi bucuros orice detinator si posesor de motocicleta MZ la mica intrunire( intalnire,chef) de mz-isti ce va avea loc in judetul ALBA in data de 1 2 3 4 august 2008 in localitatea RIMETEA in camping.clubul mz MZ-HUNGARY va face o vizita turistica prin ARAD,ALBA,CLUJ,BIHOR. DECI FANII MZ SI POSESORII LOR SANT INVITATI LA MINI CHEFUL MZ! DETALII AICI! /index.php?...p;#entry1309320 MZ-CLUB HUNGARY are o traditie in mz alaturi de cluburile GERMANE de MZ,si cele EUROPENE! ORICE POSESOR SI DETINATOR DE MZ E BINEVENIT! INTRAREA LIBERA! DOAR CORT SI CEVA IN TRAISTA! ASFALT USCAT SI SCANTEIE LA BUJIE! scuze caps lock ! dar era important cateva poze...... am facut cateva sute de km prin zonele montane ale judetului alba ,plimbarea finalizanduse cu vizitarea clujului. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Foarte tare, FELICITARI ca mai tineti ""piese rare"" in viata, bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 in ultima suta de metri va anuntam ca fan clubul MZ-BROTHERS va primi bucuros orice detinator si posesor de motocicleta MZla mica intrunire( intalnire,chef) de mz-isti ce va avea loc in judetul ALBA in data de 1 2 3 4 august 2008 in localitatea RIMETEA in camping.clubul mz MZ-HUNGARY va face o vizita turistica prin ARAD,ALBA,CLUJ,BIHOR. DECI FANII MZ SI POSESORII LOR SANT INVITATI LA MINI CHEFUL MZ! DETALII AICI! /index.php?...p;#entry1309320 MZ-CLUB HUNGARY are o traditie in mz alaturi de cluburile GERMANE de MZ,si cele EUROPENE! ORICE POSESOR SI DETINATOR DE MZ E BINEVENIT! INTRAREA LIBERA! DOAR CORT SI CEVA IN TRAISTA! ASFALT USCAT SI SCANTEIE LA BUJIE! scuze caps lock ! dar era important cateva poze...... am facut cateva sute de km prin zonele montane ale judetului alba ,plimbarea finalizanduse cu vizitarea clujului. asfalt uscat! Asteas-s toate pozele? Eu asa stiam ca s-au mai facut mai multe.....La anul vom fi si mai multi si va fi si mai fain ! Asteas-s toate pozele? Eu asa stiam ca s-au mai facut mai multe.....La anul vom fi si mai multi si va fi si mai fain ! Iar cei ce vom avea MZ-uri ..., si mai putini..., deci si mai interesant.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Numa ETZ-isti pe-aici? Unde-s Gaturile de lupi? Am eu unu de care mi-i tare lene sa m-apuc sa-l remontez. Acu am facut si experiente pe el cu airbrushul. Uitati ce-o iesit. Mai trebuie sa-l montez.. /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Numa ETZ-isti pe-aici? Unde-s Gaturile de lupi? Am eu unu de care mi-i tare lene sa m-apuc sa-l remontez. Acu am facut si experiente pe el cu airbrushul. Uitati ce-o iesit. Mai trebuie sa-l montez.. /index.php?...t=0&start=0 Cum unde-s ce i cu GAT-DE LUP? pai eu am unul de 175 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Sincer sa fiu..Eu am acum si o Honda CBR600 si merg toata ziua cu ea. Merge turbat, tare, nervos..tot ce vrei, daaaaar... Am si Mz-ul asta si sta de ceva timp desfacut. Daaaar...mi s-o facut dor de el si acum m-am apucat de restaurat...de-abia astept sa-i mai aud glasul silentios...si sa mai dau o tura ca-n vremurile cand eram indragostit de el. Greu de uitat prima dragoste...ofof.. Editat Septembrie 9, 2008 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate