felixcrainicu2002 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 - 1 motor, 2 persoane, 3200 km, 11-20 iulie - Traseu: bucuresti, arad, pecs (ungaria), viena, praga, bratislava, budapesta, oradea, hunedoara, brasov, bucuresti - Caracteristica financiara – low buget - Obligo pentru gipies – fara autostrazi - Ziua 1, vineri seara: bucuresti – dincolo de brezoi, spre voineasa, in cort… - Ziua 2: brezoi – pecs (ungaria). Cazare la pensiune – 50 euro (mic dejun inclus) pt amandoi - Ziua 3: pecs – viena. Cazare la motel – 120 euro (mic dejun inclus) pt amandoi pe 2 zile. - Ziua 4: viena... reducerea bugetului la jumatate dupa vizita la gigastore-ul louis. - Ziua 5: viena – praga. Cazarea la o pensiune – 75 euro (mic dejun inclus) pt amandoi pe 2 zile. - Ziua 6: praga (castele si bere) - Ziua 7: praga – bratislava. Cazare la hotel in centrul orasului. 50 de euro (mic dejun inclus) pt amandoi. - Ziua 8: bratislava – budapesta. Cazare la un camin studentesc in centru – 30 de euro pt amandoi (fara mic dejun) - Ziua 9: budapesta – oradea – hunedoara. Cazarea la motel cincis, pe malul lacului – 140 de lei (mic dejun inclus) pt amandoi. - Ziua 10: hunedoara – brasov – bucuresti. - Cost benzina: 355 lei, 10300 forinti, 41 euro, 600 coroane cehia. In slovacia nu am alimentat. Cu aproximatie, in jur de 750 de lei, adica vreo 200 de euro. - Probleme tehnice – doar din cauza greutatii bagajelor. Tobele dadeau intr-o veselie de sosea pe curbe, asa ca toba finala stanga aproape s-a desprins… am legat-o cu sarma. Alta nazbatie (tot de la greutate) – surubul care tine aparatoarea (aia de balti, sa nu te stropesti, nu stiu cum se cheama) de pe aripa spate intra in cauciuc la fiecare groapa, asa ca m-am trezit cu un mare sant pe guma spate… am inlaturat surubul si aparatoarea si a fost mai bine… - Probleme in trafic – cred ca daca dumnezeu s-s straduit sa puna toti soferii imbecili intr-un singur loc, atunci a ales Romania… ma rog, nu a fost nimic grav, dar… adica stiti si voi cum e cu motoarele in Romania asa ca nu mai insist. in afara granitelor am avut o singura problema: la intrarea in praga… un gip supernervos, ma depaseste pe dreapta, imi franeaza in fata sa evite nu stiu ce conserva din fata lui, dupa care demareaza pe stanga taind fata altui cazan. Ce particularitate putea avea gipul cu pricina? Evident – numar de Romania (constanta). Un manelar-conservar-ghertoi-superfitzos de constanta caruia ii cumparase ma-sa sosea in cehia… - Strazile in ungaria – bunute, dar km intregi au sleauri de tir… - Traficul in cehia – destul de vartos, f multe tiruri, enervant la un moment dat. - Intrarea in Romania – cred ca unul din cele mai pitoresti drumuri pe care le-am facut vreodata (oradea – hunedoara) – m-a umplut de toate spumele pamantului in prima suta de km (dupa baile felix). Cred ca acolo au reusit perfect chestia aia cu scapatul de gropi prin unificare. Absolute infecta soseaua (mai ales pentru un ciopar incarcat) - Intre praga si Bratislava ne-a plouat non stop… asa ca am ajuns f tarziu in Bratislava (unde a continuat sa ploua aproape toata noaptea) si nu am vazut din oras decat pizzeria din fata hotelului. - Inca o treaba tare cu Bratislava – hotelul este in buricul targului si ieftin, insa este communist rau si obosit. Insa… este locul unde motocicletele se parcheaza IN HOTEL, in fata receptiei… poza de mai jos cu motoarele in interior este din hotel - Ma rog, ar fi mai multe de povestit, le mai adaug daca mai imi amintesc ceva important. Orice intrebare despre traseu, cazare, etc – cu drag… asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Faina treaba, bine ca v-ati intors sanatosi. Cred ca, cam aceeasi ruta o s-o fac si io in curand. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Hei mai pune poze...Praga e superba!!! Am fost si eu pe acelasi traseu insa nu cu motorul...e de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 @ravenita - bineeeeeeee.... ma apuc sa micsorez din ele si mai bag cu drag @duke - a fost fain tare... si am ajuns intregi si hepi-hepi-geoi-geoi sa ai asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Imi vreau permisul inapoooooi!! ca nu pot sa plec din tara (calare, ovcorz!) pe dovada.. Foarte tare, uomu'!! Cum v-ati descurcat cu strainezii, in engleza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 (editat) Foarte tare, uomu'!! Cum v-ati descurcat cu strainezii, in engleza? mah, in engleza... jumatea mea pasareste si pe germana, dar cam peste tot vorbesc astia engleza... iar prin locuri din astea gen benzinarii mici de tara unde vindea matusa agneta... mai dadeam din maini daca chiar nu pricepea cucoana ce sa-ti zic... sa-ti recuperezi iute carnetu si sa ai asflat uscat hai ca am revenit cu niscai poze... deocamdata numa' din praga, nu de alta da ma nierveaza treaba asta cu risaizu ca e migaloasa asadar... mici momente din praga Editat August 7, 2008 de felixcrainicu2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 cat zici ca te-a dus cu totu' ....ambele persoane?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 (editat) undeva pe la 1000 de euro... fara sa ne aruncam la diverse chestii, dar si fara sa ne refuzam micile bucurii inerente in asemenea excursii... in calculul asta nu am bagat vizita la louis... care a fost alta nebunie... oricum, la toata afacerea asta, daca am fi dormit doar in cort... mai scadeam niste bani frumusei... insa asa ne-a fost mai bine... Editat August 7, 2008 de felixcrainicu2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 pai banii astya pe cuvant de nu ii spargi intr-o sapt la mare p litoralu nostru,poate chiar mai bine ..super tare ideea....dar eu nu sunt genu sa stau in cort...nu suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 noua ne place... oricum, de data asta am prefarat sa stam la hostel sau chiar hotel... ne-am incadrat superok in bani si a meritat din plin... gasesti relativ usor pe internet cazari ieftine si bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 e super frumos sa mergi in excursii de astea,mai ales dak sunt cel putin 4-5 motoare...e superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 (editat) pana acum n-am avut ocazia decat cu un singur motor... nu am carnetul de f mult timp... mi-ar placea si in grup, dar inca nu am prins ocazia... ma rog, am mers o data pe cheia in grup de 4-5 motoare, dar ceilalti erau vitezani asa ca nu prea a fost "grup" ca oamenii erau grabiti tare ))) si ne-am vazut doar la punctele de regrupare... Editat August 7, 2008 de felixcrainicu2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 pana acum n-am avut ocazia decat cu un singur motor... nu am carnetul de f mult timp... mi-ar placea si in grup, dar inca nu am prins ocazia... ma rog, am mers o data pe cheia in grup de 4-5 motoare, dar ceilalti erau vitezani asa ca nu prea a fost "grup" ca oamenii erau grabiti tare ))) si ne-am vazut doar la punctele de regrupare... pai asa se intampla cand se aduna mai multe feluri de motociclisti )...unu ii da goarna p linie dreapta,altu se simte mai bine prin gropi,altu sta ca pe canapea ...sa mergi cat d cat cu o viteza accesibila tuturor,ca altfel nu e combinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 inca astept si eu grupul ala... ca in teorie suna bine bine... de aceea am eu o "intuitie" ca practica ar trebi sa fie si mai si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 inca astept si eu grupul ala... ca in teorie suna bine bine... de aceea am eu o "intuitie" ca practica ar trebi sa fie si mai si nu mai ai alti preteni motociclisti?....eu mai am vreo 5-6 asa mai apropiati,dar nu prea ne gasim toti timp odata sa mergem intr-o excursie ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 doar ceva vitezani... si fiecare e cu giobu' si problema lui... greu de programat impreuna... si mai am un amic cioparist fara carnet )) adica are obectu da acum abia face scoala oricum, sunt convins ca atunci cand va veni vremea se va naste si posibilitatea de mers in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 si eu astept d mult ziua aia ,cand ne facem toti timp si ne tiram cateva zile din buc asta sufocant .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 felixcrainicu2002 - vai merci mult de poze...mi-au trezit multe amintiri si un dor nespus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 cu tot dragul... praga e acolo, sa stii, o poti revedea oricund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 cu tot dragul... praga e acolo, sa stii, o poti revedea oricund stiu dar...sunt multe piedici pana la a ma reintoarce acolo... felicitari pt plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate