CREW Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) Salutare ! Am un motor 2T pe benzina. Tipul motorului nu il stiu. Functioneaza cu amestec benzina-ulei si aprindere prin scanteie de la 1 bujie. Problema mea este ca nu gasesc sa cumpar/sa confectionez segmentii. Dimensiune segmentului este: *diametru = 51 mm *inaltime = 3 mm *grosime = 1,5 mm Dimensiuni fanta: Am atasat poza cu fanta segmentului. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi ? Se fac undeva in Constanta segemnti la comanda? Iata cateva poze cu componentele motorului : SEGMENT CILINDRU CARBURATOR BOBINA SCATEIE BLOC+PISTON BLOC+PISTON Editat Februarie 12, 2006 de CREW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 pai poti sa mai pui niste material pe cei uzati eu asa facem la mopedul meu fara sa cumpar altii.Nu stiu ce material punea pe iei mecanicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 ce le facea mai? ma rog... vezi ca in bucuresti gasesti unde sa faci segmenti, chiar si in galati! p.s. mi se pare mie sau e un motor de barca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 segmenti din asta nu sunt numai pe motoare cu turatie relativ constanta (prea gros) piston ciudat ,probabil pompa de apa, oricine ti-l face segmentul ala dar calitatea ..... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CREW Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) Motorul e de turatie constanta (de la un generator de curent electric). Pistonul are forma asta "ciudata" pentru ca este organ de baleiaj (face schimbul de gaze prin forma lui). Are 2 segmenti. Pe unul dintre ei l-am rupt la montaj... Editat Februarie 12, 2006 de CREW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DoktorBig Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Vorbeste cu Dl Misu la tel0722982532.El are atelier reparatii moto in Bucuresti , confectioneaza segmenti la comanda si executo cam orice la moptoare inclusiv toarna pistoane noi.Eu personal am lucrat la el iju meu si am fost multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 face si pistoane de scooter mai mari de 70 cc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 daca face de ij tu ce crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CREW Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 Nu e asa ceva si in Constanta ? Motociclistii din ct merg pana la Bucuresti pt asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate