Sari la conținut

Imre Szilagyi

Membru
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Imre Szilagyi

  1. no offence man.... dc?, lasa sa ajutam un om care are gsx600f, nu e business, transportul costa mai mult si nu tre sa plateasca......
  2. sal, claxon de 12v 72mm diam. poti gasi la 25Ron. seek me
  3. Teoretic da, pentru ca benzina isi pierde treptat calitatile cum ar fi cifra octanica, apare condensul, depuneri, evaporarea, oxidarea etc. vezi : http://www.renar.ro/liste/LI/301%20400/LI%...0Petroliere.pdf (pozitia 27 si urmatoarele care vizeaza benzina). https://www.vgtu.lt/upload/tif_zur/2006-3-andziulis.pdf please da-mi numele magazinului moto unde nu ai gasit .
  4. ms ms, dar era fara caracter comercial, pur informativ..... si am gas ceva si mai ieftin: wyn47315 8.08ron+tva tot asa la orice magazin auto/moto ambalaj special pt "moto" 125ml.
  5. stabilizator benzina, ambalaj: 250ml, pentru fiecare litru de benzina adaugati 5 ml. 35.7 ron+tva este pretul. gasiti la orice magazin auto / moto.
  6. Multumim tuturor prezenti, ca ne-au ajutat sa chefuim , baietilor (Hidi Miki, Angyal Zoltan si Lihor Adam) pt. spectacolul streetfight etc. etc. etc. poze:
  7. welcome in europe, astia de la asigurari.... fara comentarii. din banii aia greu o sa reusesti chiar si cu second +manopera o sa iasa mai mult, daca nu gasesti ceva mai da-mi un mail sa vad nu cumva am vreun prieten cine mai are cate ceva pt un gsf , recomand sa mai vanezi la "vanzari" de pe site-ul aceasta.
  8. ok, astept lista finala pe mail am uitat sa-ti spun livrarea e gratuita si orice cheltuiala de transport suportam noi factura in original primesti deodata cu piesele comandate, daca ai nevoie de oferta oficiala (stampila etc) sa-i dai la asigurari, iti trimit tot prin mail sau fax dak imi dai un nr.
  9. 2t sau 4 t ? daca este motor in 2timpi e indicat sa verifici evacuarea nu cumva sunt depuneri masive care fac imposibil evacuarea debitului mare de gaze la turatii mari.
  10. salut, spune-mi te rog ce culoare are janta, aripa, carena spate sau daca se mai vede codul de culoare de sub sa si facem oferta in 30-40 minute ai un model pur japonia (numai pt piata japoneza) asa ca termenul de livrare este in jur de 15-25zile aici ai o oferta nefinalizata, daca vrei oferta si pt restul pieselor te rog mail la adresa moto@autonet.ro (trebuie sa verificam exact care versiune ai de pilda la ghidon sunt 3 modele s.a.m.d.) de pilda si la cablul: 2 modele trebuie sa alegi care ai nevoie: si oferta : scuze e model uzual nu numai pt japonia dar piesele tot asa vin
  11. incercarea moarte nu are, oricum daca nu reusesti e indicat s-o schimbi cu unul electronic, releurile alea erau performante acu 12-16 ani de atunci.... si pentru 600.000 lei (am verificat, din pacate atata costa) poti fi sigur ca ajungi oriunde si nu ramai fara curent (ala in cazul tau inseamna plinul daca etz-ul mai are rezervor de18L)
  12. sal, depinde ce model ai elecronic sau mecanic. numai cel mecanic poti regla ai nevoie de voltmetru si cleste. e indicat sa faci la un mecanic moto, sau sa cumperi unu electronic la 30-60 ron
  13. Sal, din pacate daca ambreiajul e in ordine trebuie desfacut motorul "cutia" si verificat sigurantele ce blocheaza treptele de viteze+furcile daca nu cumva sunt uzate in exces+pinioanele etc. Si daca ai desfacut e indicat sa schimbi garniturile de etansare. Bafta, daca desfaci sa ai si manualul de reparatie. Daca desfaci mai da-mi un pm poate te pot ajuta Cu stima si respect Imre Szilagyi
  14. Eu recomand BANNER pt toata lumea, are mai multe modele si cu acid si cu gel (AGM technology), si cu gel dar capsulate (AGM=SLA technology), provenienta Austria, cei de acolo chiar baga bani la cercetari si calitate. http://www.bannerbatteries.com/eng/bb1/bb11/bb1110/index.asp Banner mai are ceva ce face rezistent contra trepidatiilor. Varta e tot ceva de calitate "premium" au curent de pornire mare chiar si la temperaturi scazute. Cu stima si respect Imre Szilagyi
  15. no silicon, numai garnitura noua si cheie dinamometrica (eventual suruburi noi dak e nevoie)
×
×
  • Creează nouă...