Radu_OldSchool Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Incep eu cu o poza care nu se vede bine din cauza faptului ca e facuta cu telefonul. Poze mai multe diseara pentru ca momentan sunt la servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Pana pun pozele uitati-va la Shadow-u`asta.... pe mine m-a impresionat.... Pozele de la Rasnov.... vreau sa le vad si pe cele facute de voi.... Album PICASA - Intrunire Honda Shadow 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 motuleee tare pozele bre ce ne-am mai chinuit la focu ala dar si ce bine a iesit ))) bina ca ai ajuns cu bine bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Hai noroc! Faina intalnire, faini oameni. Pun si eu cateva poaze, sper ca toata lumea participanta a ajuns cu bine acasa. Rasnov 22-24 Mai Asfalt uscat si sper sa ne revedem cat mai multi la CJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 super tari toate pozele..eu nu mai pun poze ca a pus moto_on poze din aparatul meu deci nu mai are rost . Fratilor sper ca toata lumea a ajuns cu bine acasa...vad ca toata lumea a mai facut ceva opriri in drumul spre casa sa mai viziteze ceva! RESPECTE SI ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoreta1977 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 misto pozne.bravo. ne vedem la cluj.sa nu care cumva sa nu veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Misule frumos vmax tati!!!tare rau!!! din pacate weekendul viitor sunt asteptat in piatra neamt, as vrea sa renunt si sa vin la cluj dar nu se poate offfffffffff Lasa ca ne revedem la anul cand voi fi si eu calare pe un shadow si om bea iar caisata de la gexu langa foc de tabara cu toti si chiar mai multi!!! Distractie placuta celor ce merg la CLUJ la SETH ON FIRE!! RESPECTE SI ASFALT USCAT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Gata si eu cu pozele: http://picasaweb.google.com/smoky.bad/Prim...4Mai2009Rasnov# Editat Mai 25, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Ceva poze si de la "gazde" sau mai bine zis de la "GOSPODINE" Sunt putine,dar mai pun maine,nu de alta ,dar imi e prea somn Editat Mai 25, 2009 de kintanaMK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 SALUTARE SI BINE V-AM REGASIT , OAMENI BUNI! TOTUL A FOST SUPERTARE SI M-AM DISTRAT EXTRAORDINAR! OAMENII PE CARE I-AM CUNOSCUT LA RASNOV SUNT CEI MAI TARI !!!! SA NE VEDEM CU BINE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 SALUTARE SI BINE V-AM REGASIT , OAMENI BUNI! TOTUL A FOST SUPERTARE SI M-AM DISTRAT EXTRAORDINAR!OAMENII PE CARE I-AM CUNOSCUT LA RASNOV SUNT CEI MAI TARI !!!! SA NE VEDEM CU BINE!!!! Unul dintre cei mai tari oameni de la intalnire cu o super motocicleta (pupati-as gagica de pe aripa ) cand vin in BZ te sun sa mananc ceva pe la tine . Vezi ca nu weekendul asta, cred ca celalalt vin pe acolo sa ma infrumuseteze motu cu un tatuaj, sa te puna dracu sa nu fi pe acolo sa vezi ce-ti fac!!!!!! Pana atunci...imi caut motor, asfalt uscat!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) Ceva poze si de la "gazde" sau mai bine zis de la "GOSPODINE"Sunt putine,dar mai pun maine,nu de alta ,dar imi e prea somn Era si timpu` in PĂLĂMĂÂ Editat Mai 26, 2009 de cristineo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Era si timpu` in PĂLĂMĂ MOWAHAHAHAHA GOSPODINE POWER!!!! cele mai tari fete, brasovencele rulleaza iar!!!! Motule i-a zi imi bagi si mie un disen pi spati?!?! dau o bere! sau 2 sau 3...cate ceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"BandiT" Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 intreb si eu ca fraieru care stau in Rasnov, si am vizitat si intalnirea sambata seara: ce inseamna "gospodinele pulumu?" adica mai exact, ce inseamna "pulumu"?, ca m-a intrebat nevasta, si nu am stiut sa raspund... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pan_lockig Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Salut,salut....eu va dedic melodia(Motherly Love) sau de ce nu tot albumul lui Zappa:Joe's Corsage...multa bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles_ohp Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 intreb si eu ca fraieru care stau in Rasnov, si am vizitat si intalnirea sambata seara:ce inseamna "gospodinele pulumu?" adica mai exact, ce inseamna "pulumu"?, ca m-a intrebat nevasta, si nu am stiut sa raspund... scoate Âşi tu u-urile din "pulumu" Âşi vezi ce iese suntem niÂşte gospodine,ce pulumu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Faine "fetili" si faina si ideea clubului. Asteptam o intalnire PLM cu U intre litere. Respect fetili! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles_ohp Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Faine "fetili" si faina si ideea clubului. Asteptam o intalnire PLM cu U intre litere. Respect fetili! îți dai seama că dacă va avea loc vreo paranghelie din asta va trebui să porți un tricou roz,nu? până atunci însă mai e mult,noi ne pregătim de cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 purtam purtam, tricouri roz, boxeri roz, orice... Ne vedem maine in cj, s-aveti grija pe drum s-ajungeti cu bine. Asfalt uscat si la buna vedere in cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate