Sari la conținut

HotRaider

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HotRaider

  1. Accident cu motocicleta alba nacked grav avariata în intersecția Piața Romana. Nu am văzut numărul și nici motociclistul. Sănătate!
  2. felicitari! imi pare tare rau ca nu am vazut topicul acum o saptmana...eram acolo. :)daca mai ai probleme cu visa da-mi te rog un mesaj privat, cred ca te pot ajuta!
  3. un artist, un prieten, un motociclist, un sot, un tata, un mentor. Dumnezeu sa vegheze asupra ta! Odihneste-te in pace!
  4. HotRaider

    Accident romana

    Am trecut acum 10-15 min pe acolo. Foarte multa politie (3-4 masini), doua ambulante, o targa pe jos. Un motor sport era intins pe trecerea de pietoni in directia Piata Unirii (chiar langa fostul turabo/bcr), pe motor era asezata casca (parea ok). Sper sa nu fie foarte grav, oricum era agitatie multa din partea politiei. Motorul nu l-am vazut bine pentru ca ochii albastrii grabeau traficul, era ceva negru cu dungi albe, evacuare sport. Casca neagra cu alb, numarul mi s-a parut culcat dar nu vreau sa vorbesc prostii. Cine are mai multe detalii...
  5. Andrei, sa intelegem din ce spui tu acolo ca pregatesti o noua poveste in zona plantatiilor de orez? Andrei.
  6. Namaste, Felicitari pentru ce ai reusit sa realizezi, felicitari pentru modul in care impartasesti cu noi aceste experiente, aceste locuri aceste trairi. Felul in care naratezi momentele prin care au trecut depasesc pozele pe care le atasezi. Iti doresc cat mai multe experiente, drumetii de genul acesta pentru ca ele inseamna pentru noi cat mai multe randuri de citit si poze de vazut. Sper ca esti bine, astept cu drag continoarea povestirii tale! Andrei.
  7. eu cred ca glumeste, sper ca glumeste!!!! am vorbit azi cu dudu, se pare ca nimeni nu a sunat pentru casute, deci din 30 sunt libere in momentul de fata.....30!!! mai e putin .... mai exact de azi o luna!!!!
  8. ce? cine? unde? cand? iar s-a facut dimineata si trebuie sa plec la bucuresti? vai vai vai nu mai beau, nu mai beau, fi-var neamu sa va fie, cu motoarele voastre de betivi.... ) cam asa ceva o sa fie... cu votka de la extintor, cu palinca de la djeexu, vin de la dimmu, anul asta cred ca o sa vin si eu cu una bucata sticla de prietenul meu preferat >>>jack si mici care se "scurg" pe jar dar numai intre prieteni! toata lumea e binevenita asa ca "c'moon one c'moon all!!!!" :beer:
  9. SALUTARI INSFARSIT!!!! DUPA 2 LUNI DE STAT PE BARA SI CU DOUA SURUBURI IN PICIOR .... ..... VA TRANSMIT UN CALDUROS SALUT!!!!! VAD CA SE STRIGA CATALOGUL PENTRU INTALNIREA UMBRACILOR ASA CA >>>>>> PREZENT cu o conditie, DJEX sa aduca palinca lafel ca anu trecut...altfel nu ma bag!!!!! sa vedem daca o sa vin cu masina ca anul trecut sau gasesc vreo mobra sa vin pe ea oricum....voi fi prezent cu mancare si cu bautura si printre prieteni! sper sa fie si misu, gelu, mot, bfour ..... chiar ca imi e dor de ei!
  10. HotRaider

    Accident Mortal

    ProB nu vreau sa ma gandesc daca sunt copii mei pe motocicleta. Sti care e faza? Eu incerc sa ma auto educ astfel incat sa supravietuisc traficului din Bucuresti si din orasele romanesti. Lafel voi face si cu copii mei daca vor prinde microbul calaritului pe 2 roti. De aici porneste totul. Nu stiu cum sa iti explic ca imi pare extrem de rau pentru cei doi, imi pare si mai rau pentru familia lor. Cu toate astea, de ce sa circuli cu 130 km/h sau cu 100 sau poate mai mult pe un drum unde sti ca este riscant, ca este circulat si sa nu mai spun ca limita este de 50? Nu dau vina pe ei, erau frati de-ai nostrii si mi se face pielea gaina cand ma gandesc la accident si la pozele pe care le-ai urcat pe topic. Ce incerc sa subliniez este ca toti trebuie sa ne auto educam, sa ne auto stapanim impulsurile de viteza maxima si sa (imi cer scuze de expresie) belim ochi in 15 parti inainte sa facem o manevra. RIDE SAFE!
  11. HotRaider

    Accident Mortal

    Prob tu chiar crezi ca nu imi pare rau pentru bietii copii ca s-au dus asa devreme? Am fost cutremurat cand am auzit de accident. Ce vreau eu sa spun este ca, poate daca nu ar fi avut viteza mare (asta numai in cazul in care au avut viteza mare), poate daca aveau echipament nu se intampla asa ceva. Femeia aia poate s-a asigurat, poate a vazut un punct departe, poate a crezut ca punctul ala e un bec sau poate, ca in mintea oricui nu s-a gandit ca punctul ala este un motor care circula cu viteza mare. Femeia aia oricum are un copil care este in stare critica la spital. Pe de alta parte ma gandesc si la familia distrusa a celor doi copii si mi se face pielea de gaina! Ma gandesc si cat de tineri erau si ca aveau viata inainte. Ce incerc eu sa subliniez este ca trebuie sa fim toti cu ochii in 11 si sa fim precauti, sa incercam sa evitam ORICE obstacol ce poate aparea! SA FIM ATENTI!!! Bafta tuturor!!! RIDE SAFE! Mesaj completat
  12. HotRaider

    Accident Mortal

    Banuiesc ca avem toti dreptul la opinie nu? Atunci pot sa dau un citat pe care nu mi-l pot scoate din cap: In cazul nostru Gigi este o femeie cu un copil in masina. Nu vreau sa spun ca nu e vina lui sau ca e vina motociclistilor. Dar, daca mergeau mai incet, preventiv, daca aveau echipamentele complete poate nu se incheia asa, poate acum scriau si ei pe topic " ce bine ca nu a fost mai rau de atat, alta data o sa merg si mai atent". Crunte pozele urcate pe topic! AVETI GRIJA DE VOI! ASFALT USCAT!!!
  13. HotRaider

    Accident Mortal

    Din cate am inteles in masina era o femeie si in dreapta un copil. Soferita era ok, copilul a suferit leziuni la nivelul capului si fracturi (sper ca leziuni nu e acelasi lucru cu fracturi), acesta fiind transportat la spital urgent. Smoky era foarte socat, mi-a spus ca nu imi pot inchipuii ce carnagiu era acolo. DOAMNE FERESTE-NE si cel mai important FERITI-VA SINGURI!!!
  14. HotRaider

    Accident Mortal

    Tocmai m-a sunat Smoky_Bad, am inteles ca acum o ora a fost un accident mortal in Mioveni langa Pitesti. Un R6 cu pasager mergea pe o strada dreapta cand o masina a iesit din benzinarie. Soferului i-a murit motorul pe drum. Cei 2 de pe R6 au decedat. Viteza motocicletei ~130km/h. Protectii pantaloni scurti tricou si casti. Dumnezeu sa ii primeasca acolo sus si Dumnezeu sa ii odihneasca. Mai mult ca sigur v-a veni Smoky cu mai multe detalii.
  15. CASA DE PIATRA!!! FERICIRE SI ASFALT USCAT!!! SA FITI SANATOSI!!!
  16. HotRaider

    Accident Mortal

    Nu mai da explicatii, nu le cere nimeni. Discutam pe topicul unui motociclist decedat intr-un accident nefericit ceea ce eu nu prea cred ca e cazul. Daca aveti ceva de impartit, vad ca el are ceva cu tine faceti-o pe private message (sfatul meu este sa ii dai pace, nu vad unde vrea sa ajungeti).
  17. HotRaider

    Accident Mortal

    Preacuviosule, de ce raspunzi la provocari? Nu vezi ca oamenii astia nu au nici o treaba cu topicul? Tu macar pari cu capul pe umeri, ignore sau pm bre...ce naibi, am pretentii.
  18. HotRaider

    Accident Mortal

    :rose:Dumnezeu sa ii ierte, Dumnezeu sa ii odihneasca Pacat, prea multi pleaca dintre noi! Din punctul meu de vedere vina este strict a motociclistului, la 200km/h timpul de reactie este mult prea mic macar pentru a gandi ca trebuie sa pui frana. In momentul in care tu ii dai gaz pana la 200, iti asumi riscul ca din milioanele de soferi de pe strazi unul v-a fi dobitoc iti va iesi in fata, v-a schimba banda fara sa se asigure, va intoarce fara sa se asigure, iti asumi riscul ca un caine iti va iesi in fata, ca orice obiect iti poate iesi in fata, orice groapa! El probabil ca si-a asumat acest risc, poate ca prea devreme!
  19. Am auzit si eu despre aceasta prea frumoasa faptura. unde se gaseste ea? Cati munti, mari, vai, paduri trebuie sa cutreier pentru a o gasi! Pe principiul doar o vorba sa-ti mai spun. :naughty: vedutz nice timeing on the picture
  20. HotRaider

    STATISTICI

    Vrei sa iti dau n exemple in care martorii au spus "pai e vina motociclistului, avea viteza maaare! Acu...Dumnezeu sa il ierte dar e vina lui"?? Din cauza asta zic ca nu stiu cat de reale sunt acele numere. E usor sa dai vina pe un motociclist daca tot a murit.
  21. HotRaider

    STATISTICI

    Oricum se poate discuta destul ei spun ca 44% sunt din vina motociclistilor, cred ca treaba sta cu totul altfel, nu stiu cat sunt de reale aceste numere.
  22. MOWAHAHAHAHA GOSPODINE POWER!!!! cele mai tari fete, brasovencele rulleaza iar!!!! Motule i-a zi imi bagi si mie un disen pi spati?!?! dau o bere! sau 2 sau 3...cate ceri
  23. Unul dintre cei mai tari oameni de la intalnire cu o super motocicleta (pupati-as gagica de pe aripa ) cand vin in BZ te sun sa mananc ceva pe la tine . Vezi ca nu weekendul asta, cred ca celalalt vin pe acolo sa ma infrumuseteze motu cu un tatuaj, sa te puna dracu sa nu fi pe acolo sa vezi ce-ti fac!!!!!! Pana atunci...imi caut motor, asfalt uscat!!!!!
  24. Misule frumos vmax tati!!!tare rau!!! din pacate weekendul viitor sunt asteptat in piatra neamt, as vrea sa renunt si sa vin la cluj dar nu se poate offfffffffff Lasa ca ne revedem la anul cand voi fi si eu calare pe un shadow si om bea iar caisata de la gexu langa foc de tabara cu toti si chiar mai multi!!! Distractie placuta celor ce merg la CLUJ la SETH ON FIRE!! RESPECTE SI ASFALT USCAT!!!!
  25. motuleee tare pozele bre ce ne-am mai chinuit la focu ala dar si ce bine a iesit ))) bina ca ai ajuns cu bine bravo
×
×
  • Creează nouă...