claman Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 o scurta si placuta plimbare de weekend plecare sambata dimineata din buc pe drumul vechi spre mare apoi slobozia - vadu oii (nu ne-au luat bani la pod ) - gradina (cheile dobrogei ) dupa care am mers catre navodari si am ajuns in pe plaja din corbul la marea neagra unde am ramas peste noapte . foarte frumoasa plaja din corbul , ceva mai salbatic si totusi era ceva lume . a doua zi dupa cafeaua si nessul de dimineata ( multumim dan radu) si dupa o baie in mare ne-am suit pe "fete" si am plecat catre braila sa luam masa de pranz ( multumim borris ) traseul a fost : corbul-sacele-istria-sinoe-mihai viteazu-slava rusa-ciurcova-macin-smardan (unde am trecut cu bacul catre braila ) braila - buzau - buc si acasa . de mentionat zona foarte frumoasa si drumul bun pe portiunea slava rusa - macin iata si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Sa va fie de bine! e frumoasa zona, merita vazuta. Mai bine veneam si eu cu voi, decat sa ma imbolnavesc de nervi pe drumul de Slobozia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 Sa va fie de bine! e frumoasa zona, merita vazuta. Mai bine veneam si eu cu voi, decat sa ma imbolnavesc de nervi pe drumul de Slobozia... lasa ca macar ti-ai facut damblaua sa mergi solo , dar chiar ai pierdut pranzul la borris (multumim borris) visinata la pachet (iar multumiri) si desertul (prajitura de casa) cafeaua . am avut noroc si cu drumul care a fost destul de liber next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 lasa ca macar ti-ai facut damblaua sa mergi solo , dar chiar ai pierdut pranzul la borris (multumim borris) visinata la pachet (iar multumiri) si desertul (prajitura de casa) cafeaua . am avut noroc si cu drumul care a fost destul de liber next time bravo, si nu ai scos si tu o vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 bravo, si nu ai scos si tu o vorba a fost o intalnire decisa la 1 noaptea pe mess , initial trebuia sa fim 2 si pana la urma dimineata ne-am intalnit 3 mai este timp din vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Plimbăreți mai sunt unii Frumoasă Honda aia roÂşie, atât vreau să spun Următoarea către Breaza, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 Plimbăreți mai sunt unii Frumoasă Honda aia roÂşie, atât vreau să spun Următoarea către Breaza, da? da normal ca ROSU sare in ochi de la o posta ) urmatoare la breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 frumoasa tura , atentie Breaza .. VENIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate