Sari la conținut

alexa

Membra
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexa

  1. Nuuuu, Doamne fereste! Banuiesc ca suna Silviu direct la el (daca intrebai de ce nu il intreb eu direct pe Andu) Iar daca intrebi de ce nu mi-am miscat fundul si suruburile la el in service, sunt alte motive. Dar Andu a fost, este si ramane super baiat!
  2. Doamnelor, domnilor, a schimbat cineva vreodata mai mult decat curelele de distributie (din distributie, ma refer, ca alte consumabile sigur c-ati schimbat)? M-am vorbit la telefon cu dom' mecanic, la care e buburuza mea in grija, si-mi zice ca (una din) role (rulment?) a fost blocata, si mi-a zgariat si intins una din curelele de distributie. Oricum venise timpul schimbarii, ca au trecut doi ani, dar e prima data cand trebuie sa schimb si rola. Si in 3 saptamani trebuie sa plec din tara. Nu gasesc nicaieri "kit distributie". Asa, ca sa nu ma zbat in panica, aveti idee unde gasesc rola aia? si cat costa? Multumesc,
  3. Nu stiu altii cum sunt, dar Ducati-ul meu si stapana lui sunt multumite. Si de tratament, si de promptitudine, si de comunicare. Nu doar ca eu cu siguranta mai vin pe la voi, dar va recomand din toata inima si altora. Va pupa fata!
  4. Dragilor, viu Âşi io ca musca'n lapte, Âşi mai zic o dată ce-am zis Âşi anu' trecut Âşi - de-o vrea Domnu' - oi zice-o Âşi la anu. Anume că: dacă îți arde de un soi de turing, Monsterul Âşi Âştie, Âşi vrea, Âşi poate. Mai greu cu durerile de Âşale, incheieturi Âşi gât. În schimb, buburuza nu se plânge de nimic după 3300 de km făcuți la pas de plimbare (mai puțin ultima mie, în 2 zile) pe drumurile județean-naționale dintre BucureÂşti - TimiÂşoara -Budapesta - Bratislava - Praga - Linz - Viena - acasă. Va pupa fata!
  5. dap. edificatoare. e proba clară că bărbații îÂşi iau mult mai multe bagaje decât femeile.
  6. celalalt exemplar a venit pe drumul dinamitat de a Ostrov/ Adamclisi si n-a prins parada.
  7. Pai grabiti-va, dom'le, ca ne inecam!
  8. da. pe strazile noastre, nu stii niciodata de unde sare berbecu. tu esti ok? ai nevoie de ceva?
  9. Depinde de cat consuma anume a ta, de regimul de mers, etc. Poti sa fii atent de vreo 2-3 ori cand faci plinul, sa iti notezi km parcursi si iti da o medie. Ca sa iti raspund mai la obiect, anul trecut mi s-a aprins becul la vama, in Giurgiu, si am mers cu potocala aia in ochi, pana la intrarea in Bucuresti, unde am alimentat (dar, recunosc, nu mai tin minte cat am bagat). Eu am facut odata estimarea ca becul mi se aprinde, prima data, cand mai am aproape 5l in rezervor. (am facut caderea intre capacitatea rezervorului si volumul de benzina bagat. ). bafta! @Mada, da. Andu si Cristi sunt de baza. Asta n-am contestat-o niciodata Acu pun mana pe telefon.
  10. dragii babei, stiti ceva de baietii astia: http://dafway.ro/ducati/ ? mi-as lua curele de distributie de la ei, cu montaju' la fata locului.. intrebarea e: pot sa am incredere?
  11. bravos, nene! sa-ti fe intr-un ceas bun! bun-bun! unu cu soare. te mai intorci? )
  12. aprob! e buba rau daca neglijezi. o zice Âşi "stan pățita".
  13. Alio, alio! Eo viu numa sa va salut. de iesit in afara lu orasu nu imi permit, pana nu imi schimb pacatoasa de casca. In rest, ne-om vedea pe strazi. Va pupa fata!
  14. Am facut Transalpina/ Transfagarasan in week-endul acesta. Sincer, mi s-a parut foarte frig noaptea si nu cred ca merita sa dormi la cort. Spatii de cazare sau campare gasesti de pe la Obarsia Lotrului, insa - daca vrei sa te intorci pe Transfagarasan - mai bine innoptezi ceva mai incolo: ÂŞugag, Căpâlna sau chiar mai aproape de SebeÂş. Exista o "scurtatura", spre Sibiu, de la ÂŞugag dreapta, prin Jina - Poiana Sibiului Âşi ieÂşi in Cristian. Peisajul este superb da ia-o pe-acolo doar daca te tin nervii si motorul sa bagi 6 km de drum de pamant, sau cu pietris (cea mai mare parte din curbe sunt ace de par in urcare). bafta si asfalt uscat.
  15. sustin si subscriu. mie mi-a placut ironia: nu ne vedem in bucuresti, dar ne-am gasit sambata pe Transalpina si duminica pe Transfagarasan . inca o data zic: oameni buni (si cu mâncărici, ici-colo, prin punctele esențiale), Monsterul stie, vrea si poate. atasez probe foto .
  16. cam 1920 km, plus/minus doi-trei. a meritat fiecare metru, desi acum sunt pe antibiotice, caci mi-am capatat o otita clasa I. Care va stiti sensibili: antifoanele sunt esentiale la drum lung (zise Stan Pățitul)
  17. Noh, dragii babei, mai vin o data si confirm: monsterul si stie, si vrea si poate. M-am intors dupa o saptamana de umblat brambura prin tara, dupa traseul sucit astfel: Bucuresti-Ploiesti-Slanic Prahova-Valenii de Munte-Nehoiu-Brasov-Sighisoara-Sibiu-Sebes-Alba Iulia-Aiud-Cluj Napoca-Oradea-Arad-Timisoara-Lugoj-Timisoara-Deta-Stamora Germana-Deta-Resita-Anina-Oravita-Moldova Noua-Berzeasca-Orsova-Drobeta Turnu Severin-Craiova-Pitesti-Bucuresti. In afara unei curbe unde m-am panicat grav, imediat dupa Slanic Prahova, un ac de par si ingust si foarte ascendent, totul a fost perfect. Plus atatea de drumuri virajate, de nu ma mai saturam. Bucata Resita-Anina, prin Semenic, este de-men-ti-a-la! Si continuarea, spre Oravita - Moldova Noua este superba, mai putin niste zone din dale de beton. Voi pe unde stati ascunsi?! N-am intalnit decat un monster, tot drumul: lunea trecuta, pe Siriu pe undeva. Bagam si poze, sa ma laaaaaaaaaaaaauuuuud..
  18. alexa

    Stie cineva cine e ?

    a fost lovit de un ML, care a intrat peste el de pe banda doi pe banda 1 (conform primelor declaratii ale politiei) si proiectat intr-un Logan.
  19. Imi pare atat de rau.. nu am cuvinte, Catalina. Asfalt uscat, Raducule, acolo unde ai plecat. Nu ne ramane decat sa traim frumos si pentru tine. O sa fii mandru de noi, agasantule. O sa vezi!
  20. din pacate nu este nimic nou. am vorbit cu cei care sunt la spital, acum douazeci de minute.
  21. Bre oameni, dupa ce azi mi-a picat mobra in poala, cu cricul infipt adanc in asfaltul cel moale al capitalei, m-am decis ca nu vreau sa repet experienta. pe cale de consecinta intreb: stiti undeva ceva de vreun cric (de cumparat, de la dezmembrari)? va rooooooooooooooooooooog!
  22. Bravoooo!!! v-ati adunat catvia..
  23. ba da. de la ostrov e prostut. piatra cubica - partial. asfalt partial. gropi partial. doresc escala nocturna. rasarit pe nisip. apoi 2 ore de somn.. si revenit acasa.
×
×
  • Creează nouă...