moto007 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Discuții în general.Făcut de mine la Tărgu MureÂş Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) bravo,foarte tare...imi place cum arata. desi, iubitorii de oldtimere te-ar crucifica....hehehe....vad ca acolo ai pus poza cu el restaurat....care e adevaratul? sau il transformi in functie de necesitati?hehehe ps:frumos era sa dai buna ziua,sa te prezinti sau macar sa-ti completezi profil-ul ca lumea.hai ca poti. Editat August 17, 2009 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto007 Postat August 17, 2009 Autor Share Postat August 17, 2009 Scuze Buna ziua. am doua bucăți am cuparat a doua pentru restaurarea primei Âşi cu piesele rămase l-amfăcut pe al doilea cel albastru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Mai bine ni-l aratai pe cel original... Asta e cam prea minimalist - as fi interesat cum se comporta pe drum... Arata ca un cross "retro". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 sa inteleg ca e functional? l-am vazut si pe cel restaurat,e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate