star girl Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Cine vrea....se pleaca vineri pe 30...dimineata...ora 8.00 din ultimul Petrom spre Autostrada Soarelui Traseu: Bucuresti - A2- Cernavoda - Cochirleni - Ion Corvin - Adamclisi - Negru Voda - 2 Mai - Vama Veche Drumul este fff frumos l-am facut de cateva ori anul trecut...este putin circulat...si cu niste privelisti superbe... De la Negru Voda iesim direct in 2 Mai, deci scapam de toata aglomeratia din statiuni si traficul ce va fi probabil de 1 Mai... Viteze: cam 110 pe autostrada..iar prin satele de dupa Cernavoda propun o viteza cat mai mica, 40-50, deoarece sunt multe animale si riscam sa ne sara in fata In rest...se merge chill...fara teribilisme si chestii care pot perturba grupul Nu conteaza tipul motocicletei...atata timp cat reusim sa tinem toti pasul...deoarece avem si motoare de capacitate mai mica in grup Pana acum...avem confirmarea catorva posesori de Yamaha Dragstar care sper sa se anunte si aici si star girl - Yamaha Dragstar 400 sir.kid - Kawasaki Ninja 600 + surprize surprize anatoi - Yamaha Dragstar 250 Asteptam cat mai multa lume!! Drumul e foarte frumos...garantat! Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir. Kid Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Pe drumul asta ma bag! Subscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 e cineva care pleaca sambata spre vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 daca vreti, ne putem intalni la o bere la pirati, uitati-va dupa o zeppelina si-un bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 e cineva care pleaca sambata spre vama? Eu cred ca o sa vin de sambata.Dar la o ora mai rezonabila,nu de la 8 dimineata.Un 9-10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 star girl pune aici daca te hotarasti sa mergi pe ruta mea,ca sa informam si restul lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Eu cred ca o sa vin de sambata.Dar la o ora mai rezonabila,nu de la 8 dimineata.Un 9-10 eu ma gandeam la un 12-13. ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
star girl Postat Aprilie 17, 2010 Autor Share Postat Aprilie 17, 2010 daca vreti, ne putem intalni la o bere la pirati, uitati-va dupa o zeppelina si-un bandit Sigur!! Ne vedem vineri la o bere!! E deja o traditie sa ne strangem la pirati! cheers si drum bun!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 /index.php?showtopic=507594 plecare vineri ora 8-9 del a petrom -iesire pantelimon...mergem pe drumul vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impingetava Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Nu stiti ceva de plecat joi??Am ceva prieteni care merg cu masinile si eu nu vreau cu ei!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Puteti incerca si IonCorvin dreapta apoi Baneasa stanga. Aproape de Mangalia e o intersectie - stanga Mangalia dreapta Limanu. Alegeti stanga pt ca pe Limanu e drum prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Haideti sa facem 'tabara' mare, moto, in Vama. Propun ca toti motociclistii care ajung in Vama Veche, indiferent de ruta aleasa sau ora/ziua de plecare, sa campeze in acelasi loc. The more the better, cum zice rusu. Sa facem o tabara mare, in partea sudica a Vamii Vechi (vezi poza atasata). Facand tabara asta, descurajam ciorditorii si fiind multi, in preajma corturilor mereu va fi cineva, deoarece unii vin, altii pleaca, etc. Seara poate facem rost de-o chitara si-o punem de cantari<am vazut ca multi motoristi le au cu corzile> la foc de tabara stropit cu licori bahice si povesti de motoristi. Rog ca primul grup "cortist" de motoristi care ajunge in Vama si-i place ideea, sa gaseaxa un loc in 'cercul' de pe harta, mai ierbos, mai fara gropi/vai si fara cacaaati, gunoaie si hartii igienice, si sa-si tranteasca acolo corturile, alaturandu-se si restul grupurilor de motoristi ce ajung dupa ei...(am pus o schita pentru blonzi) Daca rezonati cu ideea, ne vedem acolo. Noi incercam sa ajungem vineri pana in 7-8 seara, Bandit+CB500 negre, cort Hannah verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate