Flipper Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Salutare! In urma unui nefericit eveniment .... (banuiti de ce gen) caut piese pentru partea frontala a unui GS 500 E! - telescoape fata; - janta fata - etrier fata - disc frana fata - aripa fata; - furtun frana fata - coarne - rezervor Le multumesc anticipat celor care ma pot ajuta! Un SMS la tel 0721.159.573 si sun! PLEASE HELP!! E complit sa vezi cum un prieten merge pe jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Salutare! In urma unui nefericit eveniment .... (banuiti de ce gen) caut piese pentru partea frontala a unui GS 500 E! - telescoape fata; - janta fata - etrier fata - disc frana fata - aripa fata; - furtun frana fata - coarne - rezervor Le multumesc anticipat celor care ma pot ajuta! Un SMS la tel 0721.159.573 si sun! sal am eu aripa fata e un pic crapata la suruburi sus o dau cu 30, jeanta cu tot cu cauciuc 80, rezervor 80, si mai am telescoape dak ai tevile drepte la furca ale mele sunt indoite... dak vrei si te intereseaza vb. id mess laurentiu_mare sau tel 0724477085. am si din celelalte piuese cate ceva dak e negociem la preturi.... PLEASE HELP!! E complit sa vezi cum un prieten merge pe jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 sal am eu aripa fata e un pic crapata la suruburi sus o dau cu 30, jeanta cu tot cu cauciuc 80, rezervor 80, si mai am telescoape dak ai tevile drepte la furca ale mele sunt indoite... dak vrei si te intereseaza vb. id mess laurentiu_mare sau tel 0724477085. am si din celelalte piuese cate ceva dak e negociem la preturi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 etrier frana fata + furtun = 100 RON Roger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate