Sari la conținut

Laur85

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Laurentiu_mare

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005

Vizitatori Recenți Profil

354 citiri profil

Laur85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ma ce bun esti tu le sti pe toate bv tie!!! unde e caine, unde e copil,, am dat un exemplu..... Bv tie da vad ca pana la urma ai acceptata viteza drept cauza tot ai invatat ceva!!! mai umbla pe aici poate se mai lipeste ceva!!!
  2. )) tu vad ca vrei sa cauti o scuza pentru viteza excesiva cu care probabil circuli!!!!!!!! tu esti destept ca sti sa mergi si chestia asta iti permite sa ai o viteza superioara:))) cam asta vrei sa spui!!! si dak in 50 de metri iti sare un copil in fata motorului ce faci mei desteptule la 120????????? ia calculeaza vezi ce distanta de franare iti da? si mai vezi si la 50................. 'hai ceao ....ca m-am distrat destul'
  3. In instambule dezastru dak ai cedeaza e ca si cum ai ave prioritate ca semn de drum c prioritate nam vazut insa nu sunt atataea motoare ca la noi tinand cont ca sunt 20 de milione de locuitori! Am vrut sa il las pe unu sa treaca pe trecerea de pietoni da a facut semn sa trec! Am stat am vazut ca nu trece mi-am vazut de drum! chiar e dezastru acolo culmea ca nu prea am vazut accidente si la ei nu misti masina de peloc indiferent de gravitatea accidentului! Ba mint am vazut unu si era aglomeratie gramda asta in interval de 10 zile circulat de dimineata pana seara prin orasul ala imens!
  4. Dupa parerea mea nu este absolut nimic nou in articolul asta! Numarul de accidente este direct proportional cu numarul de utilizatori! Dak in Bucuresti sunt atatea motoare si scutere nu inteleg care e buba! Sunt niste concluzii total aiurea fara nici un sens logic! Polul accidentelor= Polul utilizatorilor! Si intre 14 si 22 e un interval infernal celputin dupa 17 cand iese toata lumea de la munca nervoasa si grabita sa ajunga acasa eu zic ca este mai mult decat elocvent de ce sunt atatea accidente! --- Mesaj completat în 13 Sep 2007 10:13 ------------- PS cei cu viteza si cu nebuniile ies dupa 22! potae nu sta in bucuresti ziaristul asta dar noaptea pe marile sosele se poate auzi clar!!!
  5. Alooooooo! Cum si cand ai reusit sda pui mana pe permis????)))))) Distanta regulamentara iti spune ceva? Nu cred hai mai bine lasa prostii sa merga stai pe margine cu desteptii si vezeti de treaba! bine ca nu ai avut cinestie ce mare viteza ca te impachetai detot! Asfalt uscat
  6. dak era mortal era foarte urat nu destul de urat!!!! Cam nasol cand moare un om in accident!! Scrieti si voi dak stiti ceva concret ce cand unde nu asa sa ne aflam in treaba! bafta!!
  7. nene asa e peste tot in prvincie! toate drumurile latara sunt marginite de santuri! si cam care e morala ta? sa bagam canalizare in toate satele sau ce? asta e se mai intampla dak ciculi cu viteza sau nu sti sa mentii controlul intri in sant! dak nu era sant si era un stalp de beton care era solutia? sa daramam stalpii???? bafta si asfalt uscat si contractele........... fiecare trebuie sa il curete pe al lui e chestie colectiva care ajuta pe cei ce locuiesc acolo sa evacueze excesul de apa rezultat din precipitatii
  8. Laur85

    25.08.07

    f nasol! insanatosire grtabnica
  9. Laur85

    Accidente Prea Multe

    ce a ajuns rubrica accidente? Aici nu e loc de smircait
  10. a mai fost de o gramada de ori!!! Aquila trezirea!!! cea mai tare faza cu 8-07-2007 esti cu vre luna in urma
  11. Ingrozitor!!! Saracul!!! Dumnezeu sa il ierte!!!
  12. Si eu merg cu scuterul si vad cu cine sunt in gloata si de multe ori ma simt aiurea!!! ce mor pe cioroii cu ochelari de soare, fara numere, fara casca din cauzacarora toata lumea baga in cacao scuteristii!!! Imi pare rau ca scuterele nu sunt vazute ca in afara ca cea mai buna metoda de descongestionare a traficului!!
×
×
  • Creează nouă...