Sari la conținut

RazvanBerbecel

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Slobozia
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso Strada
  • Numar Moto
    IL 78 RZV
  • Club
    Nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Scuter, Hoinar, IJ, Yamaha XT, Kawasaki KLE, Yamaha Fazer, ApriliaPegasoStrada

Vizitatori Recenți Profil

387 citiri profil

RazvanBerbecel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pt cine vrea, exista acum si grup de WhatsApp cu cativa posesori de Aprilia Pegaso Strada si grup de Facebook cu acelasi nume. Cine doreste sa intre in grupul de WhatsApp, sa trimita masaj la 076.525.1889. Cine vrea sa se inscrie in grupul de Facebook, nu e nevoie decat sa-l caute si sa se inscrie. Ma gandesc ca asa vom reusi mai usor sa tinem legatura, sa discutam diferite probleme care apar. Numai bine!
  2. Salut Sorin! Ai fost acceptat. Pegaso, Trail, Factory...e aceeasi motocicleta. Sunteti bineveniti toti. Sper sa ne vedem candva. Numai bine si asfalt uscat tuturor! Salut oameni buni! Iar am nevoie de ajutorul vostru. Persista problema asta cu urcatul apei in vasul de expansiune. E posibil sa fie din cauza marcii antigelelui, din cauza concentratiei sau nu reusesc eu sa-i fac aerisirea cum trebuie. Am nevoie de indrumare.
  3. Poate ne ajuta Dumnezeu si ne intalnim. As vrea sa va cunosc. Daca vreti, eu am creeat un grup pe facebook: "Aprilia Pegaso Strada Romania" .Puteti sa va inscrieti acolo sa tinem legatura. Putem posta si poze si impresii din plimbarile cu Aprilia. Sunt unele lucruri pe care le putem face mai usor asa.
  4. 1.Cristi, de chitul de coborare nu am nevoie. Nu sunt f inalt, dar am picioarele lungi. 2.SerMoto nu pare sa-si dea singuri cu sutul in fund. Vand motoare pe care ei le verifica bine inainte, le fac schimburile si le pun la punct. Dovada ca dau garantie 12 luni. 3.Am facut toate schimburile de care ai amintit (exceptie ulei furca), inclusiv bujia, doar pt ca am citit tot forumul asta, de la cap la coada. Multumim pt sfaturi. Am facut exact ce ai spus tu. 4.Se pare ca intradevar nu era bine facuta aerisirea. Acum s-a stabilizat. Nivelul e undeva intre cote. Urmaresc si tinem legatura.
  5. Cristian, multumesc pt raspuns si imi cer scuze daca mai gresesc cate ceva! E prima oara cand ma loghez pe un forum si nu prea ma descurc de pe telefon. 1. Da, stiu ca e normal sa creasca nivelul antigelului, dar parca prea mult. De la minim, la binisor peste maxim... Nu stiu. Mi se parea cam mult, d-aia am intrebat. Nu m-am uitat inainte de schimb sa observ. 2.Asa este, se aude vre-o 15-20 secunde si atat. Acum dupa ce am pornit-o, parca chiar mai putin timp. Cel ce mi-a facut schimbul zice ca a aerisit bine si ca zgomotul l-a facut in momentul in care a pornit-o ca sa se incalzeasca, sa-i poata face schimburile, dar nu stiu ce sa cred, pt ca doar ce o adusesem de o ora si nu mi-a facut niciodata asa. Specific ca nu am stat langa el cand a facut schimburile. Am incredere, ca e prietenul meu. Adica nu cred ca m-ar fura, doar sa zici ca e depasit de situatie. 3.Asa e, motocicleta e luata de la Petrut, de la Ser Moto din Cluj. Am luat-o anul trecut, in ianuarie si am facut vre-o 6.000 km cu ea, si am zis ca e cazul sa-i fac schimburile. Nu am avut nici un fel de problema cu ea. Era intr-o stare f buna si mi-a mers f bine pana acum.
  6. Va salut prieteni, si va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru!

  7. Va salut, oameni buni, si va multumesc ca m-ati primit in randurile voastre! Eu sunt Razvan, sunt din Slobozia-Ialomita, si de un an de zile sunt posesor de ApriliaPegasoStrada. Va urmaresc de ceva timp si am "furat" din experienta voastra, si mi-a prins bine. Acum, in schimb, am cateva nelamuriri si as avea nevoie de ajutor. Acum cateva zile, am avut motocicleta la un prieten, sa-mi faca schimburile (ulei, filtru ulei, filtru aer, lichidul de frana si antigelul). Toate bune, dar cu o exceptie. Cand am pornit motorul, imediat dupa schimbiri, la rece, se aude ca un rontait, zdranganit, de la pompa de apa. In cateva secunde de mers, se linisteste. Specific ca pana sa fac schimbul de antigel, nu se auzea nimic. Iar a doua problema este ca atunci cand e rece motorul, nivelul de antigel este putin peste minim, iar cand se incalzeste, creste binisor peste maxim. E normal?
×
×
  • Creează nouă...