Sari la conținut

redragonro31

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

redragonro31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @PoliBuc da, este detasabila. @iulianserbanok, multumesc de sfaturi. @l.u.vmersi fain!
  2. Salut rideri, detin o casca HJC RPHA 11 si as vrea sa i curat interiorul. Pana acum pentru interior am folosit Motul Helmet Interior Clean. Am citit pe net si unii spun ca e ok sa o cureti si direct in masina de spalat dar si manual. Voi cum credeti ca e cel mai ok si cum procedati? Ride safe!
  3. Da, ceva asemanator cu a2a poza. Am vorbit cu mecanicul si h4 si h7 nu se potrivesc. Am cautat si am gasit osram, asa cum mi-a recomandat @john17 si @caracterincompatibil. Sa merg pe varianta Osram sau Osram x-racer?
  4. Am verificat si la moto nu scrie. Am inteles, cele pe care le are acum sunt model vechi, tip rotund, cred ca i zice pur si simplu "bulb".
  5. Deci ar trebui sa merg pe h4, la cbr ul din 2004 stiu ca becurile nu sunt legate intre ele
  6. Multumesc @Cavaleru si @Klaus Cata. Fata de ce am eu acum, este mult mult mai bine. Se potriveste h7 sau ar trebui sa caut h4??
  7. Sunt din Giurgiu. Am rezolvat cu cele de mai sus, dar mai am o problema, anume becurile. Mecanicul nu mi-a putut recomanda ceva, am dat ceva cautari pe google si nu am gasit prea multe. Un singur produs mi-a atras atentia, anume H7 Philips Xtreme Vision Moto +130%. Il foloseste cineva, ce parere aveti? Sau daca puteti recomanda altceva.
  8. Salut. Detin o motocicleta pentru A1, Honda cbr125r 2004. Vreau sa o pregatesc pentru noul sezon si am nevoie de recomandarile voastre, eu fiind incepator (detin categoria A1 din august 2018). Am nevoie de un ulei de motor, majoritatea cu care am vorbit mi au recomandat MOTUL 7100 10W40. De becuri far, cele pe care le am acum sunt inutile, efectiv noaptea nu observ nimic in fata mea. De niste mansoane si manete pentru frana/ambreiaj. Va multumesc pentru ajutor!
×
×
  • Creează nouă...