Sari la conținut

daniel.c

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

daniel.c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. L-am scos acum e ok, cred ca i-am dat de cap la faza cu pornitul, imi pierde aer la toba pana in slip on cred ca a fost sudata si nu a fost sudata bine.Daca aplic eu presiune sa nu mai iasa asa o ia din prima fara probleme. Asta sa fie sau oare altceva?
  2. 3000 dar problema principala nu este asta acum, problema principala e ca nu mai vrea sa porneasca daca nu-l scutur bine, si porneste foarte greu.
  3. Este injectie, relantiul sta 3000 dar mai variaza.Am observat ca da si multe rateuri dupa ce bag mana in acceleratie si ii dau drumul.
  4. Salut, sunt nou pe aici abia ce mi-am luat si eu motorul.Am o mica problema cu el, nu ma pricep la mecanica si nu stiu exact ce are tocmai de asta apelez la voi. Deci la rece prima pornire inaintea o lua dar mi se mai intampla din cand in cand sa n-am acceleratie, dupa 2 3 minute de lasat la incalzit isi revenea..Iar la pornire lasat la relantiu se intampla sa moara aproape de fiecare pana se incalzea mai bine. Dar pare sa fie din ce in ce mai rau adica inainte doar mai murea, acum moare de 2 3 ori pana se incalzeste bine si fara acceleratie, iar azi n-a mai vrut sa o ia deloc l-am miscat putin stanga dreapta si a luat-o intr-un final chinuit. Simptom nou, dupa ce l-am lasat sa se incalzeasca vreo 4 minute aveam acceleratie tot am scos-o, dar nu tragea ca de obicei.Nu treceam nici de 80 cu acceleratia la maxim, dupa vreo 10 15 minute si-a revenit. Ce credeti ca ar avea? Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...