Sari la conținut

Victor F

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Aarhus, DK
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    Honda CB500F
  • Numar Moto
    doar in spate

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Victor F's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acum ca ascult amândouă filmulețele pare ca pompa suna puțin altfel dar probabil ca sunt eu paranoic. @Silver Arrow multumesc
  2. Salut, Revin cu info dupa service-ul de 1000km. Am fost sambata trecută cu ea la service unde i s-a schimbat ulei și filtru, completat lichid răcire și ajustat lanțul. I-am povestit omului de bazaitul la contact, l-a auzit și el și a zis ca e normal. El zice ca e de la valva solenoida de recirculare a gazelor arse și ca a văzut motociclete cu 25-30k km care fac la fel și care merg f bine. L-am crezut și am plecat acasă. A doua zi, in garaj unde e liniște, am dat sa plec și când am pus contactul....stupoare... bazaitul a dispărut. Mi se pare foarte ciudat ca fix acum după service a dispărut sunetul. Omul nu i-a făcut nimic altceva inafara de ce am scris mai sus ca am stat lângă el tot timpul și l-am urmărit, plus ca bazaitul i l-am arătat la sfârșit. Mai jos filmuleț ca sa auziți și voi minunea. Pareri?
  3. Subscriu la protectiile pt maini. La priza o sa pun una de 12V si pun un adaptor pt usb cand vreau sa incarc telefonul. Vreau sa tin 12v pt alte accesorii eventual - un mini compresor la o eventuala pana, etc... Ca tot puneți poze cu ale voastre, o pun și eu aici pe Ciresica lângă surioara ei.
  4. Da. Am cateva lucruri de facut la ea. Frame sliders, montat parbriz (Puig parca) doar pentru când ies la drum lung, priză 12v. In legătura cu parbrizul sunt puțin nehotărât însă. Din câte aud unii prefera aerul “curat” fără buffeting-ul de la parbriz. Probabil ca un parbriz ar lua presiunea de pe piept dar ar canaliza mai mult aer spre casca. Ultima data când am mers pe autostrada cu viteza, la nemți, am cam simțit nevoia de ceva sa oprească vântul. La viteze mai mari ma luptam cu vântul sa țin capul drept și ma durea gâtul... ma gândesc ca m-as putea “ascunde” in spatele parbrizului...
  5. Am mai facut cativa km cu ea si e la fel. Imi place din ce in ce mai mult, totul functioneaza bine, nu aud bazait in timpul mersului - e si foarte dificil sa auzi ceva cu casca in cap, inafara de vant si sunetul motorului. Dar face la fel cand pun contactul, pompa de benzina, plus bazaitul de care va ziceam. Anyway, service-ul de 1000km vine in curand si atunci o duc la al treilea service sa o asculte. Daca si aia zic ca e normal atunci o las balta. Honda Dk nu a raspuns inca. Revin cand am detalii.
  6. Mersi de update! Dar bazaitul ăla pe care îl am eu, pe lângă cel de la pompa de benzina, îl ai și tu?
  7. La mine nu face cu motorul pornit. Sau cel puțin nu o aud eu; doar la contact.
  8. Hmmm, da, o da scriu și la Honda. Sunt tare curios dacă ei văd o problema cu bazaiala. Va țin la curent când mai aflu ceva.
  9. Mda....cică sunetul e normal. Am fost ieri cu ea la service și tipul mi-a zis ca a mai auzit bazaitul asta și ca crede ca e ba de la pompa de benzina, ba de la ABS....nici el nu știa prea bine. I-am zis ca nu sunt convins și s-a oferit să-mi arate la alte 3 motociclete din show-room plus una mai veche, tot Honda, ca și alea ar face la fel. Când colo...stupoare, niciuna nu făcea așa. Totuși, omul nostru a insistat ca el a mai auzit bazaitul și ca e normal. Un fel de “așa face toate domne”. Anyway, am lasat-o așa. Motocicleta merge bine, deci ma mai duc la ei când s-o strica.
  10. E posibil sa fie normal, însă mi s-ar părea firesc sa fie la toate același sunet... in fine. După Paste am programare la ei. Vedem atunci ce și cum. Referitor la taxa de înmatriculare, da, e la fel ca la mașini. Au un prag de 105% pentru primii 14.000€ și de 150% pentru restul ce depășește 14.000. Pentru un calcul simplu o moto/ mașina care se vinde cu 10.000€, ca sa ai nr de înmatriculare daneze, plătești la stat încă 10.500€. Deci un total de 20.500€. Eu am cumpărat Honda cu 7.200€ redusă de la 9.600€ pentru ca era last year’s model și ei o vindeau ca demo bike, dar in realitate ea nu avea nici bateria pusă când am fost sa o iau. Era cu 0km. @Sudsemnatu mersi de răspuns. tu ești cumva și pe vwforum cu același nick?
  11. Da, aici locuiesc, de aici am luat-o si tot la ei o duc; alt dealer, dar tot autorizat Honda - astia cica sunt workshop of the year 3 ani la rand acum.... sa-i vad cat de meseriasi sunt. Nici nu ma bate gandul sa o desfac eu, in primul rand pentru ca m-as uita la ea ca la desene animate. Prin partile astea oamenii tind sa fie mai cinstiti decat ce aud din povestile din service-urile romanesti... asta pana la proba contrarie Mersi de sfaturi. O sa-i rog sa scrie in registru ca au verificat si ca totul e ok (daca e)
  12. Asa voi face, desi am contactat dealerul de unde am luat-o, au vazut si ei video si au zis ca in urechile lor suna normal. Ma duc la alt dealer, mai aproape de mine sa vad ce spun si ei. Voiam sa intreb daca stie cineva de la ce poate fi ca sa am argumentele pregatite in caz ca si ei spun ca e ceva normal. La nicio alta CB500 n-am mai auzit bazaitul asta, si am calarit vreo 4...
  13. Salut. Am un CB500F luata noua acum 10 zile. Am 250km cu ea si am auzit un bazait care pare ca vine de la pompa de benzina. Pun contactul si se aude cum pompa se amorseaza, dar pe langa asta are si un bazait care nu mi se pare in regula. Un prieten are aceeasi motocicleta luata cu 2 saptamani inaintea mea si a lui nu face sunetul asta. Are cineva idee ce poate fi? E pompa defecta oare? Multumesc Link cu video: https://www.youtube.com/watch?v=04ISvzmWmxY
×
×
  • Creează nouă...