Sari la conținut

NStefan

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NStefan

  1. Salutare, am achizitionat recent un Honda Shadow 600 din 1993 si are mufflerul scos, problema este ca suna mult mai tare decat majoritatea shadow-urile din ce am vazut eu(ieri a fost prima zi in trafic). Cred ca mai este doar catalizatorul in ea. Imi este foarte frica de rar, trebuie sa le pun la loc? In acelasi timp imi place foarte mult cum suna(problema eterna)
  2. Ah okay am inteles, multumesc mult! Nu as vrea sa risc insa adica, nu vreau sa ma vad cu motorul in mana si apoi sa fiu, aaah okay acum de unde cumpar discul de frana. O sa vad eu pana la urma ce o sa fac, revin cu un reply cand il cumpar.
  3. Am inteles, deci iese din discutie. Multumesc mult!
  4. Buna ziua! Sunt in cautarea primului motor, momentan sunt indecis intre dragstar xvs400 si shadow 600. Am o singura problema, din ce am cautat eu pe google, nu prea am gasit piese de schimb pe site-urile din tara pentru dragstar-ul 400, doar pentru 250, 650, 1100 etc. E cumva moarta "piata" pentru motorizarea aceasta? Multumesc mult!
  5. Buna ziua! Am o mica nelamurire in legatura cu cele doua motociclete din titlu. Nu stiu ce model sa cumpar, din pacate nu am posibilitatea financiara pentru un dragstar de 650, deci momentan din punctul meu de vedere singura diferenta ar fi puterea, motiv pentru care deschid acest topic este sa alfu mai mult despre ele, diferenta de intretinere, etc. Diferenta motorului nu are un impact asupra mea insa as vrea sa aflu mai mult Permis (A2)
  6. Din pacate motocicleta a fost vanduta, si nu am mai apucat. Momentan caut alte motoare. Multumesc mult pentru raspuns!
  7. Buna seara! Vin si eu cu o simpla intrebare, sunt in cautare de Honda Shadow 600, si am gasit unul care imi face cu ochiul insa din ce am citit furca pe care o are acum ea ajunge sa te incomodeze dupa o anumita perioada de timp, iti amortesc mainile din cauza pozitie ridicate a bratelor. Intrebare este, a avut cineva experienta cu acest timp de furca, a fost ok? Multumesc mult!
×
×
  • Creează nouă...