Sari la conținut

antemiu

Super Membru
  • Număr conținut

    1.762
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de antemiu

  1. Vroiam sa te anuntam ca am inceput o campanie de strangere de resurse necesarare pentru a face in jur de 25 de pachetele tinerilor proveniti din Centrul de Plasament din Codlea.

    Din nefericire, cei mai multi tineri cu care lucram se plang de atmosfera gri si lipsa bucuriei din perioada Sarbatorilor. De aceea ne-am gandit sa schimbam acea atmosfera si sa readucem, macar pentru cateva clipe, bucuria fireasca a Sarbatorilor de Iarna.

    Colectam dulciuri, rechizite, produse de igiena, hainute si bani pentru a suplimenta pachetelele.

    Fiecare din noi se poate implica sau poate cunosti pe cineva care ar putea face o donatie si ne-ar putea ajuta in acest sens.

    Daca este nevoie sa trimit mai multe detalii sau chiar sa pun pe hartie proiectul te rog sa ma anunti.

    Multumesc pentru timpul acordat,

    Eva

     

    Daca este cineva interesat va pot pune in legatura cu Eva (o amica) care lucreaza la Centru...

    o zi faina, un sfarsit al lumii cat mai placut! aa... si sarbatori...

  2. O pereche nitro descusuti pe la buzunare in rest sunt ok... 3 straturi detasabile (impermeabil,termic si exteriorul)

    Se potrivesc cuiva de ~ 1,65-1,70m si 65-70 kg...

    0722 598 140 rapid ca trece sezonu'

     

    mai adaug spre donare si un brau pentru nemancati sau tipe ... pt cineva care masoara in talie nu mai mult de 75 cm...

    post-10102-0-22289300-1345897756_thumb.jpg

  3. Sergiu are dreptate, varianta 1 este cea mai simpla in cazul vrei sa o ai pe nume.

    Varianta 2 este ok doar daca nu iti este frica sa te trezesti la un momendat ca te dai cu o mobra ce a fost declarata furata si sa te trezesti si fara motor si fara banii dati pe ea....

    Recomand varianta 1!!!!

     

    Chiar nimeni nu mai are???

     

     

    Faza cu furatu e putin exagerata... adica a furat omu motoru cu tot cu carte si talon!?

  4. Salut, stiti vre-un meserias care imi poate face o reductie din alama(sau orice alt material) pentru o butelie de CO2 ?!

     

    Cand zic reductie ma refer la o chestie care sa faca legatura intre butelie si regulatorul de presiune care au diametre si pasuri diferite la filet.

     

    multam!

     

    PS. cred ca aici trebuia sa postez de prima data...

  5. drumul ar mai contiuna inca vo 700 de km cu 3 orasele de toate.....insa nu e timp si bani deocamdata....cea mai prapadita camera de motel e 130$(mi-a stat ceasu cand am auzit) si cu cat inaintezi spre nord cu atata se scumpeste ori pt tot mi-ar fi trebuit 4 nopti/ 5zile. basca dimineata am aflat de la receptionista ca fatuca care mi-a dat camera nu stia ca fara card de credit nu poti avea camera, iar daca era ea nu-mi dadea (zeii ma-sii imi venea sa-i bag pummnu in gura si s-o intorc pe dos) ori, aici nefiind cetatean nici rezident nu pot avea card de credit. de descurcat ma descurcam io nu dormeam in codru ca la astia e moda sa ai cabana in padure deci mergeam si ''inchiriam'' una spargand un geam si lasand-i omului la plecare pe masa vo 40 de coco sa-si puna geamu si sa bea o bere pt deranj :). d-aia e bine sa ai dr-z ca te duce si la padure la nevoie de somn mare:).

     

    Buna asta cu inchiriatu' :)))) Ce-ti pasa... cu putin noroc poate la anu... ;)

  6. Acum am aflat detalii in legatura cu "acea" intalnire cu politia.

    Cei care vor sa participe sunt asteptati maine la ora 12:00 pe str. N. Titulescu nr. 28.

    Nu stiu ce se afla pe ordinea de zi.

    Sper sa fim cat mai multi. ;)

     

    :))) pe ordinea de zi :

     

    Ia sa vedem ce motor aveti... bate cu ce e pe video-ul ala cu 209km/h !? ... acelasi bord!?.. poate gasim faptasul... :)))))

  7. :D fara sa-mi spal motoru' ( dr-urile si derivatele nu necesita spalare in caz de anaghie)iaca am dat o tura pe oceanul oarecum ingetat. bucatile de gheata care se vad in pozele facute cu telefonul ,sunt datorate fuxului/refluxului. primavara viitoare imi execut viitoarele gume vechi cu cuie si voi fi capabil sa ma aventurez si mai departe :D . credeti-ma pe cuvant soselele sunt perfect curate....pozele cu ''asfalt uscat' ar fi de prisos si /sau daunatoare publicului din cauza lipsei de noutate.

    va salut dragi prieteni si mai revin!

     

    Ma bucur sa te revad calare si mai ales cu zambetu ala incontrolabil pe moaca :D

    Vezi poate iesi in larg cu vre-o banchiza ceva :D)))

     

    Noroc si la mai mare Adi! :)

  8. Ohoooo :D multumesc pentru informatie. inseamna ca cei care poarta 12 traiesc pe picior mare ;)

     

     

    Totusi cred ca la marimea 42 se refera acel 12 ... sunt prea multe sizecharturi pe net care se contrazic... suna-l si intreaba-l pe om direct.

     

    Sau cauta shoe sizechart pe net si vezi imagini... o sa te lamuresti... NU! :D))

     

    sau vezi aici, eu in asta m-as increde!

     

    http://www.alpinestars.com/shoesizechartmtouring.htm

  9. vladut, stii bine ca omu se mai opreste din cand in cand :banana: iarna nu-i ca vara....ti-ar autobuzu al draq ca m-a deselat si pe mine si pe ceilalti 2 motociclisti nevinovati

     

     

    Si pe mine m-a solicitat destul de tare ;) dar am avut vointa macar :banana:)

    Nu-l mai am ... a trebuit sa-l instrainez... acum am o honda hornet... dar ma chinuie un gand la un ceva enduro... :banana:

  10. mah baieti, avem urmatoru' scenariu: as vrea in uikend sa fac un schimb, in sensul ca dau motoru' meu si iau altul in loc (diferenta de bani nu cred ca are vreun rol);pt asta va trebui sa ma deplasez in alt oras. intrebarea mea este: ce acte (documente), in afara de cele ale motocicletei, mai trebuie sa iau cu mine ca sa pot sa o aduc si sa o inscriu pe numele meu? trebuie sa imi scot certificatu' de neurmarire fiscala sau nu? ultima data mi-am luat moto acu' trei ani si am uitat ce si cum :)

     

    In prima faza faceti schimb doar de carti de identitate,taloane cu mentiunile instrainat... si contractul de w-c si copii dupa buletin.

     

    Fisa de inmatriculare cu vizele de la finante vi le puteti trimite dupa... dar "dupa" asta sa nu fie mai mult de 30 de zile ca va luati amenda...

     

    Inca o chestie: nu va puteti pastra amandoi numerele...

     

    Bafta!

  11. Asta nu e nimic, sa vezi cum iti intra tirul pe banda :blink: sau cum se depaseste in curba cu gipanu ... asta e romania o tara plina de "incepatori" ... dar e FUN

     

    Oare daca sa intalnea cu situatia de la inceputul filmuletului ce facea!? :) restu filmuletului e irelevant... si da, toti gresim, sanatosi sa fim dupa fiecare greseala !

     

×
×
  • Creează nouă...