Sari la conținut

TOM2006

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

TOM2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va mutumesc pt. sfaturi. Oricum aveam de gand sa schimb bujiile si acu' m-am mai linistit in urma parerilor voastre. Voi schimba si uleiul, filtrul de ulei, cred ca si filtrul de benzina ca sa fie pregatita cand da firu' ierbii prin martie-aprilie.
  2. Salut, Anul acesta mi-am cumparat o Honda Shadow din Germania (din 1995) si acum ca a venit iarna cu geru' a inceput sa imi faca probleme la pornire. Voi explica simptomele si poate ma ajuta cineva cu un sfat. Odata cu frigul porneste din ce in ce mai greu si acum in weekend mi-au trebuit cam 5 minute pana am reusit sa pornesc motorul. Pana nu e cald motoru nici vorba sa stea la relanti. Trebuie sa tin socul tras chiar si 2-3 minute pana se incalzeste, iar daca bag viteza intai si vreau sa plec de pe loc moare motoru. Daca accelerez cand e rece se inneaca si se opreste. Cu greu dupa 3-5 minute dupa ce e motoru cat de cat mai cald pot sa plec de pe loc fara sa imi fac probleme ca se opreste pe drum. In mers mai da cate un rateu dar merge bine si nu am probleme cu ea dupa ce s-a incalzit. E posibil sa fie din cauza bujiilor? Nu primeste benzina? Eu nu ma pricep si va rog sa imi dati si mie un sfat sa o repar pana la primavara. Multumesc.
  3. Am vazut tarziu mesajul tau dar poate mai esti interesat de un weekend moto in orsova. Eu sunt orsovean dar locuiesc in Bucuresti si de curand mi-am luat o honda shadow cu care sper sa ajung in urmatoarea perioada acasa la orsova. Daca ne strangem mai multi ar fi excelent.
  4. S-ar putea face ceva frumos la Orsova. Marele avantaj sunt Cazanele Dunarii o zona parca special facuta sa te plimbi cu motoru'.
×
×
  • Creează nouă...