Sari la conținut

MihaiLC

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MihaiLC

  1. La asta m-am gandit si eu dar si la 18 grade cat a fost intr-o zi la fel face, o sa masor jocul supapelor, poate de acolo e... oricum multumesc pentru informatii Ori trag de acceleratie ori trag socul...intradevar la gs500 e bine sa verifici jocul supapelor la un anumit nr de km, cred ca asta o sa fac , mersi!
  2. Il trag ca sa porneasca :)) Nu e vorba ca e rece sau cald
  3. Salutare, suzuki gs500, problema la el este ca la rece porneste bine, cu socul tras cum se face... La cald daca opresc 5 minute sau mai mult undeva porneste greu sau deloc, relantiul se stabilizeaza putin mai greu si da sa moara daca nu o accelerez putin pana se stabilizeaza relantiul, daca trag socul cand o pornesc la cald porneste bine. Probleme electrica nu cred ca ar fi , bateria este buna la fel si electromotorul, nu da simtome de baterie slaba,iar electromotorul invarte normal, banuiesc ca e din carburator dar nu stiu exact ce. Mulktumesc anticicpat pentru sfaturi!
  4. Salutare, la al meu gs500 cand este cald motorul si il opresc iar dupa 5 minute il pornesc, porneste lejer doar ca trebuie sa tin putin acceleratia trasa cam 2-3 secunde pentru a nu muri, dupa se stabilizeaza...asta se intampla doar cand motorul sta oprit cateva minute, daca il opresc 30 de secunde de exemplu, nu are probleme ... Eu am tras concluzia ca este de la carburator, astfel motorul este cald , se incalzesc carburatoarele (cand sta pe loc oprit de la caldura degajata de motor) si se evapora benzina din carburatoare (unul dintre le are o mica scurgere, insesizabila daca nu esti atent pe la gardintura de jos)...urmeaza sa schimb aceste garnituri in zilele ce urmeaza... Intrebarea este , de acolo sa fie problema sau altceva ?
  5. 1)Va mutlumesc tuturor pentru sfaturi, am inteles idee, pe viitor o sa incerc si alt ulei, viata e prea scurta sa incerci doar un singur tip :)) 2)Imi pare nespus de rau sa vad ca sunt jigniri in acesta comunitate a motociclistilor , fiecare are parerea sa si o sutine dar nu trebuie sa bagi in cap la toata lumea ca parerea ta e cea mai buna... Eu am cerut parerea voastra cu scopul de a rezolva problema sau macar sa stiu daca este normal sau nu, va da-ti seama ca eu nu pot decide cine are dreptate si cine nu, asa ca o sa incerc pe propria "piele" Va multumesc mult de sfaturi si va doresc asfalt uscat si fi-ti mai buni Un admin, te rog inchide acest subiect, thx!
  6. Nici mie nu prea imi place motul, mai ales ca este destul scump pentru ceea ce ofera, dar na am vrut sa incerc , ce recomandari de ulei aveti, eventual si ce tip (10w40,15w50,etc)
  7. Nu, l-am verificat, si-am completat cate putin din flaconul de 4 litri pe care il avem de la schimbul de ulei...
  8. Salut, sunt incepator si am un suzuki gs500 din 1992 (35000 km "cica"), am observat ca dupa 3500 de km de la schimbul de ulei a mancat 1 litru sau chiar putin mai mult... cei drept am tras de gaz si de motor destul de mult , uleiul pe care l-am pus e Motul 15w-50 5100 ...cei drept in manual e recomandat 10w-40 ... e un semn de ingrijorare , mutlumesc anticicpat!
  9. M-am linistit, mersi frumos, poti sa imi zici te rog de unde gasesti acele schite pentru piese, mi-ar fi de mare ajutor schite ca acelea cand ma lucrez la motor
  10. Salut,astazi am curatat lantul si l-am uns, am desfacut si capacul de la pinionul de la motor si am curatat si acolo, din intamplare am observat ca pinionul are joc dar nu din ax, e un joc de parca nu e strans bine pe ax.Am atasat un video mai jos.Este normal sa aibe jocul acesta? Daca nu ,ce ii pot face? video.mp4
  11. Pompa de benzina nu are , e prin cadere din cate stiu Da stiu cand sa il pun pe PRi sau pe RES, o sa incerc ca mi ai spus tu mai sus, mersi de sfat !
  12. Salutare, revin cu o problema la a mea Suzi Gs500 , daca incerc sa ii dau top speed-ul sau merg peste 120 cu ea incepe sa "imi dea in gat" nu se mai tureaza si parca da sa moara.... nu mereu face asa, uneori...Precizez ca aveam benzina in rezervor de fiecare data cand mi s a intamplat , o data a trebuit sa opresc , sa dau pe PRI robinetul ca nu mai pornea pe pozitia ON, benzina aveam in rezervor.
  13. Ar trebuii sa incerc sa dau robinetul jos sa il curat?
  14. Salut, am un gs500 de cateva zile, problema la el este ca porneste doar pe modul PRI de la rezervor daca il pun pe ON ori nu porneste ori se opreste dupa ce se duce benzina din carburatoare, care ar fi problema ?
×
×
  • Creează nouă...