Sari la conținut

Alex KwD

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    Suzuki GSR600
  • Numar Moto
    KWD

Alex KwD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Initial m-am dus cu idea de a comanda kit-ul de curatare&ungere de la K&N, dar cei de la magazin mi-au recomandat sa curat cu spay de frane si apoi ungerea sa o fac cu Bel-Ray Foam Filter Oil, iar apoi m-au dat inapoi cei de la service-ul unde am montat cauciucurile, cum ca spray-ul de curatare ar deschide porii filtrului si ca asa e cel mai bine. De aceea am zis sa mai cer si alta parere. Ca si concluzie, deci nu ar fi nici o problema daca l-as curata cu spay de frane. Multumesc mult pentru raspunsuri!
  2. Salutare, vreau sa cer cateva sfaturi si aici, am filtru de aer sport si am fost la un magazin specializat(motoemotion) sa imi comand kitul de curatare&ungere. Cei de acolo mi-au recomandat un ulei pentru filtru ca fiind mai bun decat cel de la K&N si anume Bel-Ray Foam Filter Oil, iar pentru curatare pot folosii spay de frana. M-au sfatuit bine sau nu? Este in regula sa curat cu spay de curatat franele? Multumesc anticipat!
  3. L-am ridicat, la 1300, dar cand se incalzeste fluctueaza intre 1500-2000. O sa ii verific si admisia si aprinderea sa vad, poate o fi si din cauza bujiilor. Ceva nu ii place ...
  4. Salut. Am si eu o problema cu al meu GSR, acum o saptamana cand am vrut sa il pornesc dupa iarna nu a mai vrut, asa ca l-am pornit impins si am mers putin cu el crezand ca e de vina bateria. Am verificat bateria a 2 a zi si surpriza, e in stare foarte buna. Acum problema este ca motorul se opreste la rece. Din cate am observat, turatia fluctueaza la rece si cand incepe sa scada sub 900 rpm se opreste. Din manualul de service am vazut ca in mod normal turatia ar trebui sa fie undeva peste 1200 rpm. Din cate imi aduc aminte de anul trecut parca sub 1000 rpm nu scadea. Daca se poate sa ma ajute cineva cu o idee ce sa mai verific sau care ar fi problema sau din ce cauza se opreste motorul la rece as fi recunoscator. Am facut si testul sa tin eu motocicleta accelerata pe la 1200 rpm pana ajunge la o temperatura de aprox 45 de grade, si asa nu se mai opreste motorul. Problema apare doar la rece. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...