Sari la conținut

Mirceacra

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Mirceacra's Achievements

  1. Fix de atunci il am si eu , luat cu rabla, are 1000km , duminica am facut prima iesire anul asta ...asteptam zile mai calde totusi
  2. Am vazut si eu recent prin Grecia astfel de modele, se pare ca sunt foarte practice, la noi totusi nu au prins, nici nu se gasesc SH aproape deloc. Si pe mine ma bate gandul sa imi iau una dar inca studiez sa vad de unde se poate lua ...
  3. Salutare oameni buni, am un kymco agility 50 4T din 2007 care are o problema. La rece cand acclerez se orpeste motorul. Dupa ce se incalzeste nu mai face asa. Ce ar putea fi? Multumesc !
  4. Salutare, astazi am facut si eu un ridetest cu Sym Cruisym 300. Mi a placut si cred ca o sa il achizitionez ( prin programul rabla) . #warlock cum se descurca al tau? L-ai plimbat ? Ai facut revizia de 1000km?
  5. Mirceacra

    Benelli imperiale 400

    Salutare, exista in Iasi sau in apropiere un posesor de Benelli imperiale 400? Ma bate gandul sa imi iau una insa as vrea sa vad cum stau pe ea, monentan am un Kawa er6n dar e cam inalt pentru mine. Multumesc mult !
  6. Mirceacra

    Kawasaki EN500

    Salutare, poate reinviem topicul, as dori sa imi iau si eu un EN500 din 1996, as dori sa stiu daca se mai gasesc piese pentru acesta si in special cureaua care am inteles ca e scumpa in draci. Deasemenea daca avem un posesor in Iasi poate ma lasa sa il vad un pic inainte de a cumpara de la 350km de mine. Mutumesc mult !
  7. Buna ziua , dețin un kymko agility 50 in 4t care a mers perfect până ieri când am urcat o pantă marisoara de 18grade și aproape de vârf în mers s a oprit motorul. Oricât am incercat la buton sau pedala nu a mai vrut sa pornească. L am împins iar când am ajuns pe o porțiune plata am incercat iar sa îl pornesc și ..surpriza a pornit perfect. Oare ce sa fi avut?
×
×
  • Creează nouă...