Sari la conținut

DragoStefan

EX+
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

DragoStefan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. eu am terminat cu topiku asta ca ma omoara astia!!!!!
  2. dar totusi este un monstru, dar....are 2(4 roti) asa ca totusi se incadreaza in categoria motociclete eu zic ca este un mult mult prea puternica dar este motocicleta !!!!!!americanii au vrut sa se afirme si au reusit si inca cum!!!!!!
  3. Englezule, mai spart la faza asta!!!!! orikum mi s-a cerut date tehnice am dat.....ma asteptam sa se minuneze lumea!!!
  4. ??????????????????? nu ziceti nimik????
  5. bai ce ati facut ati amutit ???? de nu ati mai postat aici v-au mirat atat d mult datele tehnice????
  6. am prea multe teme...... cum s numea postul ala unde spunea cum se face sau spuneti voi.....cox pls astept sa-mi ziceti...
  7. 2aieti, eu am postat pt ca mi se pare o super-motocicleta(TANK agersiv si ffffffff rapid)!!!!! date tehnice: viteza max - aprox 680km/h 0-100 in 2,5 s 8277 cmc motor in 4 timpi 10 cilindri in v la 90grade cuplu - 712Nm la 4.200rpm putere 500cp la 5.600rpm putere cilindrica:60,4 C.P 2 roti fata si 2 spate, legate printr-un sistem paralelogram conexiune care le permite inclinarea la viraje!! Daca mai vreti sa stiti ceva sa spuneti!!!
  8. Salutariii,fratilor ce ziceti de Aceasta motocicleta sau monstru (racheta sol-sol Tomahawk)hihihi cea mai misto cred eu.......ci nu-si doreste asa ceva.....?????oare?
  9. cand mi-am pus poza aia, nu prea stiam ce si cum adik imi placeau toate motoarele de viteza...si era si una mica.......asta e aku vreau sa mi-o schimb!!!! sa vad cand am timp??????
  10. Cox intrebare, ca cu totii stiti ca nu prea ma pricep la forum... ce vrei sa spui prin de ce ai la avatar un gixxer????
  11. da mi-e fff mult imi place fireblade-ul ca ascet, dar am auzit ca e destul de bun ca motocicleta si are frane bune asta am citit, oricum ar mai fii suzuki gsx-r 1000 si r1 dar parca arata mai bine fireblade...
  12. Oricum Cox, ce parere ai de fireBlade ca nu ai zis nimik din cate stiu....
  13. La ultimu post wordlord eu zic ca are dreptate cam dai tepe, dar vorba vine ai si d ce, pentru ca stii Cox!
  14. De ce ma ? Nu te-ai simtit bine? adik nu ai avut comfort????????
  15. ce erau masinile aku 20 de ani si cum au evoluat pan aku....e diferenta enorma...
×
×
  • Creează nouă...